2777
2789

بچه ها نظرتون میخواستم بدونم که با دوستام برم یا نه

ما معمولا با بچه های اکیپ همین داخل شهر خودمون واسه تفریح میرفتیم جاهای عمومی مثل بولینگ بیلیارد شهربازی….

الان بچه ها تصمیم گرفتن یه روزه بریم ویلا توی یه شهر دیگه

بعد اینکه من اهل شراب و قلیون اینا نیستم

میترسم اراده امو از دست بدم انجام بدم

بعد اینکه تا حالا با پسرا زیر یه سقف نبودم

دوستای دخترم  خیلی اصرار دارن که بریم ولی میترسم

چیکارکنم

من بودم نمیرفتم سری ک درد نمیکنه دستمال نبند

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستاتت رو نمیشناسم،،شاید اون پسرا از منم پاک ترباشنا،،اما خب احتیاط توجامعه کثثیف امروز،،خصوصا تواین سایت مسموم .ک روزی صدباااار تاپیک تجاوز وخیانت دیده میشه،،پس محتاط تررفتار کن،میتونی نری و همون توشهرخودتون تومکان های عمومی خوش بگذرون ترجیحا

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ترجیحا نرو از من که همه جور اکیپ رفتم بشنو 

چون چیزی مصرف نمیکنی به شدت مسخره ات میکنن ترغیبت میکنن ..بعد از آدم مست هر رفتاری ممکنه پیش بیاد 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

ایدز نگیرید امیدوارم..

بابا معلومع جوگیر میشید دیگه!

تو ایران از اول مختلط نبوده که پس امکان جوگیری هست

بعدشم من دیدم به دخترایی مثل شما یا پسرایی مثل شما بده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نرو رفتی چیزی دادن نخورررر😂💔

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق