2777
2789
دعا کنید برام خیلی نمی دونم چیکار کنم واقعا 

جدای از بحث مالی مردی که یکسره تو خونه باشه تو روحیه ی ادم تاثیر خوبی نداره بعضی ها که اهل دخالت هم هستن که دیگه ادمو کلافه میکنن 

امیدوارم خیلی زود مشکلتون حل شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید همین کار رو بکنم یا جواب میده یاد نمیده این دیگه آخرین تیره 

اره دقیقا

یجوری هم خرج کن که بیفته گردن اون فکرکنه خرجای خودش بوده اینجوری ببینه هرلحظه پول کم میاره احتمالا میره سرکار

ایشالله مشکلت حل بشه عزیزن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
مردتنبل هرچی بهش بگویی فایده نداره چون ادم بیکار بیعار میشه بیعار هم بیماره یعنی هستن ادمهایی که خود ...

🥺🥺🥺دعام کنید خودم خیاطی میرم آموزش ببینم نمی دونم می تونم کسب درآمد کنم ازش یا نه 

اره دقیقا یجوری هم خرج کن که بیفته گردن اون فکرکنه خرجای خودش بوده اینجوری ببینه هرلحظه پول کم میار ...

آره یه چن وقتیه خر جامو بیشتر کردم. البته هنوز به خرج یه آدم معمولی معمولی نمیرسه 

🥺🥺🥺دعام کنید خودم خیاطی میرم آموزش ببینم نمی دونم می تونم کسب درآمد کنم ازش یا نه

برو به امید خدا انشاالله یاد میگیری برا خودت یه درامدی میشه ولی حتما خودت رو بیمه زنان خانه دارکن انشاالله با کمکخدا وتلاش شما کارت رونق می گیره ویه روز به عنوان استاد خیاطی شناخته میشوی الهی امین

با کمربند بیوفت به جونش بگو صدات دربیاد محکمتر میزنم

میکشدم البته یه دفعه بهش حمله کردم خیلی تعجب کرده بود ولی دفعات بعد حس کردم اگه بهش حمله کنم می کشدم . یه زن تو دعوا باید خیلی فرز باشه دیر هم جنبی یه بلای جبران ناپذیری سر  آدم میارن 

چشم عزیزدلم انقده دلم پره واشک دارم میریزم ودلشکسته ام  بادل شکستم ازخدامیخام شوهرت ی کارخوب پی ...

خیلی ممنون ازت خداوند الهی شمارا به همه آرزوهاتون برسونه که اینقدر مهربونید