2777
2789
عنوان

آخه اینا خز نیست؟؟؟

122 بازدید | 11 پست

اینکه خودمونو خفه کنیم کللی هزینه کنیم لباس یلدا و نمیدونم چه و چه و چه که چیییی؟؟؟؟؟ که یه عکس بذاریم ملت ببینن . 

آخه چرا من تو این فازا نیستم😒

این کارا چیه بابا عشق و حال کنین هر جور شده چرا اینقد چشم و هم چشمی و بی کلاسی آخه؟!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نیستم بابا فردا با شلوار گلگی خونه مامانم نشستم انارمو‌ میخورمم شوهرمم باشلوار کردی زشتش🤣🤣بااین تیپ میخوام عکس بزارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
جشن و اینا خوبه که  من خوشم میاد از رسم و رسومات یلدا ...حالا هر کی داره بیشتر خرج می‌کنه نوش ...

جشن و دور همی اره خوبه. منظورم اینه که بعضیا اونی که هستن رو نشون نمیدن ،زندگیشون شده یه عکس که بکنن تو چشم بقیه

هر کی هر جور حال میکنه باید رفتار کنه.من هم حوصله این کارها رو ندارم ولی چون من حوصله ندارم نمیتونم از بقیه هم انتظار داشته باشم مثل من رفتار کنند.یه مواقعی هم حسرت می خورم که چرا من حس وحال این کارها رو ندارم.البته غیر حس وحال پول هم میخواد

هر کی هر جور حال میکنه باید رفتار کنه.من هم حوصله این کارها رو ندارم ولی چون من حوصله ندارم نمیتونم ...

عزیزم یکی میبینی پول نداره ولی هر جور شده میده خرج میکنه و حتما حتما باید لباس خاص بخره بپوشه! خب که چی . من میگم برا خودمون زندگی کنیم نه فضای مجازی و مردم

عزیزم یکی میبینی پول نداره ولی هر جور شده میده خرج میکنه و حتما حتما باید لباس خاص بخره بپوشه! خب که ...

کلا خیلی کار به کار کسی نداشته باش عزیزم.دیگران را قضاوت نکن و اهمیتی به قضاوت دیگران در مورد خودت نده.راحت باش و هر طور که سبک زندگیت هست رفتار کن.اگه فضای اینستا یا هر جای دیگه ای اذیت میکنه نرو توشون.