2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانی جان میگفت بچه باید دمر باشه و بیاد بیرون . خدا از دکترا نگذره الان همش سر درد و گردن درد دارم به خاطر بی حسی که کردن 😔 ولی کنار دیانا همه چی یادم میره 😍
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
هانی جون بخاطر بیمارستان نرفتن خودت رو.سرزنش نکن. من پسرمو بخاطر زردیش دو شب بیمارستان بستری کردم از 15 رسید به 7 مرخصش کردن دوباره بعد چند روز رفت رو 9،10. که دکتر گفت دیگه مهم نیست. خودش کم کم خوب میشه. میخوام بگم بیمارستان بردن هم دلیل بر درمان قطعی نیست. تو دستگاه گذاشتن رو هم واقعا درک میکنم. خیلی بد بود. اون دو روز من توی بیمارستان بچمو توی دستگاه میدیدمو اشک میریختم. خیلی بد بود. خدا پای هیچ بچه ایی رو.به بیمارستان نکشونه ایشالله. واقعاً برای مادر زجرآوره.
هانی جون مبارکه عزیزم ایشالا خوش قدم باشه..نی نی منم زردی داره بردمش دکتر گفت زردیش خفیفه نیاز به بستری نیست الان 22روزشه ولی هنوزم دور چشش اطراف لبش زرده شنبه میبرمش دکتر...واااای هانی نی نیت چه نازه ایشالا خدا حفظش کنه چه کیکه خوشگلی هم گرفتین
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
مامانی چقد خوب که الان کوچیکه ختنش کردین داداشم میخواست بره کلاس اول ختنش کردن طفلکی اینقد میترسید گریه میکرد بیهوشش کردن ولی از اتاق عمل خیلی میترسید
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
مرسی قیمه جون از احساس همدردیت ایشاله که خدا مراقب نی نی های همگی مون باشه درد وبلا از همشون به دور کنه هیچ مادری درد زجر بچشو نبینه الهی امین
قدمهایت را بر روی چشمانم بگذار تا چشمانم بهشت را نظاره کنند …
مرسی ایدا جونم ایشاله که خدا نی نی ناز تو رو هم برات حفط کنه .فکر نکنم با توجه سن نی نی نیاز به ازمایش بستری باشه ایشاله که زودتر رفع بشه این مریضیها از سر بچه هامون من که تو این 17 و18 روزی که نی نی اومده اصلا رنگ ارامش ندیدم به چشمم یا مریضی بچه بوده یا مهمان داری یا شب زنده داری دیگه بریدم کم اوردم
هستی جون گروه تو کجا منم خیلی دوست داشتم یه گروه تو تل. گ داشته باشیم ای کاش یکی پیش قدم بشه برای گروه
مامانایی که بچه هاتون زردی دارن پاهای نی نی رو با شیر گاو محلی و عرق کاسنی بشورید. خودتون ترنجبین و خاکشیر بخورید. هر روز هم نی نی رو تو آفتاب پشت پنجره بذارید البته لت تناسلی رو بپوشونید. من اینکارا رو کردم زردی نی نی زود خوب شد اصلا کار به دکتر و آزمایش نکشید. گرمی هم همه چیز میخوردم
2810