2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست
سمانه جان روغن حیوانی خوبه اما من میخورم بچه م دل درد میشه. قرص مولتی ویتامین هم خوبه. منم شیرم میچکه و فکر میکنم رقیقه اما اگه نی نی سیر میشه و خودش سینه رو رها میکنه مطمئن باش شیرت مقوی هست.
بچه ها نوک سینه هام زخم شده رفتم دکتر بهم پماد داده میزنم ولی تاثیری نداره..کسی میدونه چیکار کنم که خوب شه؟
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمانه جون کره حیوانی مخصوصا اگه مال گوسفند باشه خیلی خوبه..شیرینی تر هم شیرو زیاد میکنه هم چرب و مقوی میکنه..من هر روز کره محلی حیوانی با عسل میخورم هم داغ میکنم روی برنج میریزم..روزی یه دونه هم شیرینی تر میخورم...البته من شیرم خیلی کمه
ایدامن از روز زایمان تاحالا فقط هربار بعد شیردهی کمی سینمو فشار میدم و شیری که بیرون میاد و میمالم روش و چند دقیقه صبر میکنم خشک بشه. اصلا زخم نشده. بنظرم بهترین نسخه شیر خود ادمه. مثل پمادم شیمیایی نیست که بترسی واسه نی نی ضرر داره
ایدا جون منم نوک سینم زخم شد شیر خودم هم بهش می زدم اما جواب نگرفتم در نهایت از داروخانه پماد شقاق سینه برند هیدرودرم رو گرفتم که خیلی خوب بود و تو دو روز مشکلم برطرف شد
صنعم جونم مبارکه عزیزم ایشالا خوش قدم باشه..خب خدارو شکر که زایمان خوبی داشتی و حال نی نیت خوبه؟سزارین شدی صنعم؟وزن نی نی چقد بوده؟
صنعم جون منم همین پمادو میزنم ولی هر بار که میخوام به بچه شیر بدم سینمو میشورم خوب نشده؟ شما چند بار در روز میزنی؟قبل از شیردهی سینتو میشوری؟
صنعم جان مبارکهههههه
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
بچه ها من بعد از زایمانم سوزش ادرار میشم دکترم میگه بخاطر سونده که گذاشتن گفته مایعات زیاد بخورم وگرنه میزنه به کلیه هام...دوستایی که سزارین شدن شمام سوزش ادرار گرفتین؟
2810