2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خودتون رو هم باید لغو میکردم تو خصوصی دلیل حذف تاپیک رو بهتون گفتم تاپیک اخرمو هم بخونین هر اقا ...

سلام عزیزم 

پیام هاتون باز میشه یچی بفرستم؟

خدایا خودت هوامو داشته باش این روزا خیلی سخت داره میگذره 
@نی_نی_یار_پنج     سر یک موضوع تعلیقی میخوام باهاتون صحبت کنم اگر ممکنه درخواست بدید توض ...

درخواست نمیخواد بزنین رو اسمم ارسال پیام رو بزنین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
ببخشید عزیزم کاربری من چرا لغو شد

پست سیاسی و بحث

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
پست سیاسی و بحث

یعنی بحث کردن ممنوعه من توهینی نکردم با ادبانه بحث کردم  پستمم سیاسی نبود فقط گفتم به نظر مخالفاتون احترام بذارید و گفتم دیکتاتوریه که اینجوری برخورد میکنید گفتن کلمه دیکتاتور که فقط برای بحث های سیاسی نیست 

من از آقایون سوال درباره جزئیات رابطه شون نپرسیدم😐😐😐  وقتی تو یه نظر سنجی اکثر خانومای متاه ...

پس فردا سایت پر مرد شد و هر تاپیکی دو تا خانم بود و ده تا اقا و همه تاپیکها واسه اقایون و پر مرد مزاحم و ارامش نداشتین شما اولین نفر هستین ما رو مقصر میدونین و میگین پس نی نی یارا کجا هستن ولی باید بدونین مقصر خانمهایی هستن که با اقایون در مورد مسائل خصوصی تبادل نظر کردن و اقایون به خودشون اجازه دادن که هر مسئله ای رو بیان کنن و هر پستی بذارن وقتی قبحش ریخت دیگه از دست ما هم کاری برنمیاد 

یعنی بحث کردن ممنوعه من توهینی نکردم با ادبانه بحث کردم  پستمم سیاسی نبود فقط گفتم به نظر مخالف ...

بله ممنوعه هر پست سیاسی ممنوعه

بله ممنوعه هر پست سیاسی ممنوعه

عزیزم گفتم که فقط گفتم دیکتاتوریه این یه رفتار تو وجود همه هست ربطی هم به سیاست نداره العا اون خانوم به من توهین کردن گفتن ریدن بهت العا این حرف ممنوع نیست گلم