2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چرا تایپک من امشب بدون دلیل تعلیق شد با اینکه بحث خاصی نبود اونا هم بی ادبی کرده بودن 

وقتی دعوا بشه تاپیک میترکه 

بخاطر گزارش .. 

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

خوب شاید الکی یکی گزارش زد

دیگه 30نفر که الکی گزارش نمیزنن.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
بلد نیستم چطور تگ کنم

اول @ بعد اسم نی نی یار

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂

بلد نیستم چطور تگ کنم

سلام خودتون رو هم باید لغو میکردم تو خصوصی دلیل حذف تاپیک رو بهتون گفتم تاپیک اخرمو هم بخونین هر اقا اون سوال رو جواب بده لغو میکنم و همینطور شما که از اقایون سوال خصوصی میپرسین  

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
دعوا نبود که فقط یه بحث بود یک نفر حرف بد بهم.زد نمیدونم چرا کاربریم من رفت رو هوا 

عه 

اگه بی خودی بوده به نی نی یار بگین

@نی_نی_یار_پنج     من به تعطیلی اخرین تاپیکم اعتراض دارم بیاین بگین مشکلش چی بود که تعطی ...

آقایون رو فکر کنم گفتید بیاد بخاطر اون بود اینجا تاپیک های اونطوری فکر کردم ممنوع هست میخواستم نظر بدم منصرف شدم

عه  اگه بی خودی بوده به نی نی یار بگین

برام مهم نیست یه کاربری دیگه زدم اسمش هم همونو گذاشتم.من تا حالا یه بار هم برای کسی گزارش نزدم نی نی یارا باید بیشتر دقت کنن لااقل اون تایپک بخونن ببینن موضوع چیه

سلام خودتون رو هم باید لغو میکردم تو خصوصی دلیل حذف تاپیک رو بهتون گفتم تاپیک اخرمو هم بخونین هر اقا ...

من از آقایون سوال درباره جزئیات رابطه شون نپرسیدم😐😐😐 

وقتی تو یه نظر سنجی اکثر خانومای متاهل میگن شوهرشون هر موقع دلش بخواد رابطه برقرار میکنه و آمادگی زنش براش مهم نیست ( چه با اجبار فیزیکی چه با اجبار روانی مثل دعوا و اخم و تخم و بهانه گیری و..) این نشون میده یه مساله شخصی نیست یه معضل اجتماعیه 

من درباره جزئیات رابطه از کسی سوال نپرسیدم فقط گفتم که ایا به نظرشون اخلاقیه که وقتی زن آمادگی رابطه نداره مجبورش کنن یا نه

بیان همین مسائل رو انقدر تابو کردین که هیچ کس حق نداره روشنگری کنه از مردا بخواد یه لحظه خودشونو بذارن جای زناشون. بیان نکردن این چیزا شرم و حیا نیست بلکه سکوت در برابر ظلمیه که خیلی ها ازش خبر ندارن مثل کودک همسری. استرین شات پیام شما هم میذارن که اگه کسی اومد بفهمه جواب شما به من چی بوده