2777
2789
عنوان

صدای غذا خوردن عصبیم میکنه😡

1463 بازدید | 95 پست

صدای غذا خوردن و چای خوردن بابام روانیم کرده هر چقد میگم اصن ب هیچ جاش نیس اخه کی برنج رو هورت میکشههههههههههه کی چای رو اونطوری میخورههه چراااااااا همه اخلاقاش رو مخه 😭😭😭😭 کدوم اخلاقشو تحمل کنم اخه خسیس بودنشو بداخلاق بودنشو عصبی بودنشو سوالای چرت و تکراری پرسیدنشو صدای شالاپ شولوپ هر شبشو رابطه داشتنشون تو ۳ ظهر جلو تلویزیون زیر پتوشو کدومو منه بدبخت تحمل کنم😭😬 کاش بمیره راحت بشم باعث همه استرسامه اون باعث شد از استرس دست و پام بلرزه رید ب اعتمادبنفسم اصلا برا چی زندم منن😭😭😭😭😭😭

اگ میخواین فاز نصیحت برداین از الان برین بیرون حوصله ندارم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

میسوفونیا

منم همینم

کم مونده تا روانی شدنم

“آن‌ها آدم را جوری بار می‌آورند که خیال کنی تغییر، غیرممکن است. جوری بارت می‌آوردند تا از تغییر بترسی و همیشه به آن بدگمان باشی. چون در مغزت فروکرده‌اند که هر تغییری، فقط وضع را بدتر می‌کند… اما با تمام آن استبداد و آن کشتار و آن همه ناامیدی که حتی بیشتر از اکسیژن در هوا بود، آن‌ها رفتند، ما ماندیم و حتی خندیدیم.”🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه پس بیا غیبت کنیم سبک شو

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.

منم

شما هم مثل من صدا بيزاريد

من از بچگي صداي آدامس جويدن مادرم اذيتم ميكرد البته طفلي بخاطر من ترك كرد ولي من هنوزم به اين صدا در حد جنون حساسم 

و صداي ملچ مولوچ

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

هندزفری بذار موزیک بذار برا خودت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

منم مث تو، صدای ننه بابام عصبیم میکنه. ینفر غذابخوره صدای ضربه زدن قاشق روبشقابم عصبیم میکنه.اگ کسی با دهن پر حرف بزنه من درحد جنون عصبی میشم. زیاد خوشم نمیاد کسی روبرم باشه کلا عصبی میشم.فقط تنهایی عصابم آرومه

یه روزی ارزوی دیدن دوباره این کاراش ب دلت میمونه ولی اون روز دیره طبق تجربه شخصیم:) 

اره اره راس میگی ارزو میکنم بازم هرشب صدای رابطه شونو بشنوم خاک تو مخش ک با این سنش نمیتونه صداشو کنترل کنه حال بهم زن🤮🤮🤮

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

2810