2777
2789
عنوان

کی تا حالا توی دیوار فروش داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی  هستش کالاتون؟ من خودم خدایی فروش محصول توی دیوارم  یعنی  یچیزی بزارم تا شب فروختم ...

سلام عزیزم اتفاقی کامنت شمارو دیدم براتون درخواست دوستی ارسال کردم مایل باشید ازتون کمک بگیرم

کاربری جدید بعد از دوسال کاربر خاموش بودن

محصولات شما هم زیبا هستن فقط دقت کنید توی اینستا پیج بزنید و تبلیغ رو به پیج های هنری که فالور واقعی دارن ترجیحا به بلاگرا خصوصا خیلی فالور دارن ندید

محصولات شما هم زیبا هستن فقط دقت کنید توی اینستا پیج بزنید و تبلیغ رو به پیج های هنری که فالور واقعی ...

مرسی جونم از راهنمایی تون و نگاه زیباتون شما کسی رو میشناسید؟ چند تا تبلیغ ناموفق داشتم یعنی خیییلی بد تبلیغ کردن

مرسی جونم از راهنمایی تون و نگاه زیباتون شما کسی رو میشناسید؟ چند تا تبلیغ ناموفق داشتم یعنی خیییلی ...

راستش نمیتونم تبلیغ مستقیمی داشته باشم چون ممکنه خوب نباشن به بلاگر ها خیلی اعتماد نکنید اگرک جایی مدنظرر داشتید ببینید کجارو معرفی میکنن به پیج معرفی شده پیام بدید ببینید راضی بودن اما شما هم مستلزم این هستید یکم کارهاتون رو ارتقا بدید ماگ و تابلو و ایده های پینترستی