2777
2789
عنوان

کی تا حالا توی دیوار فروش داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسش بده ببیننم چیه و شما ساکن کجایی؟  بعدش  اوکی ولی ۱۰ درصد  برای من از هر محصول &n ...

متوجه نمیشم از از هر محصول یعنی چی؟خوب مثلا اگه یچیزی فروش بره 10 درصدشو شما ببری درسته؟

لباس هستن و نو ینی تو تن نرفتن شخصین ولی بکارم نمیان کجا واست ارسال کنم؟بعد اینک دیوار 3 تا شهرم گزاشتم دریغ از یه مشتری

متوجه نمیشم از از هر محصول یعنی چی؟خوب مثلا اگه یچیزی فروش بره 10 درصدشو شما ببری درسته؟ لباس هستن ...

اره هر لباس  ۱۰ درصدش برای من! ایدی روبیکا یا ایتا بده  بهت پیام بدم  ساکن کدوم شهری ؟   

عکسش بده ببیننم چیه و شما ساکن کجایی؟  بعدش  اوکی ولی ۱۰ درصد  برای من از هر محصول &n ...

متوجه نمیشم از از هر محصول یعنی چی؟خوب مثلا اگه یچیزی فروش بره 10 درصدشو شما ببری درسته؟

لباس هستن و نو ینی تو تن نرفتن شخصین ولی بکارم نمیان کجا واست ارسال کنم عکس هارو؟

اره هر لباس  ۱۰ درصدش برای من! ایدی روبیکا یا ایتا بده  بهت پیام بدم  ساکن کدوم شهری ...

ایتا یا روبیکا ندارم شاد دارم توی دیوار اگهی های کرج اگه بزنی کلاه برت مشکی بم پیام بدی سریع جوابت میدم 

خودم ساکن یه شهر دیگم توی چت واست میگم اینجا نمیخام بگم

2810