2777
2789

سلام دلم خونه بچم از اول سال همه چی زود یادش میرف..معلمش هی میگف دقت نمیکنه بردمش مشاور گفتن بیش فعالو مشکل عدم تمرکز داره چیکارکنم

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااره عزیزم بردم قرص دادن تقریبا ده روزی میشه قرص میخوره.. ینب کارهرشبم شده گریه

یه کار درمان ذهنی پیدا کن ببرش

تمرینهایی مثل لبه جدول راه رفتن حرکتهای تعادلی روی توپ و اینها خیلی خوب هست

من خواهرزادم یاد میگیره ولی اصلا نمیشینه باهاش کار کنی

فارسی تمرین نمیکنه ک یاد بگیره خیلی بی حوصلست

اصلا کلافه شدیممممممم بخش کردن یاد بدی می کاری میاد هنوز یاد نگرفته اِ دوستی میاد واااای من امسال روانی میشم

زمان میبره تمرین میبره اما درست میشه زودتر ببرش پیش روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب کودکان کاردرمانی ...

بردمش عزیزم خداخودش کمکم کن بدجور خودمو باختم

من خواهرزادم یاد میگیره ولی اصلا نمیشینه باهاش کار کنی فارسی تمرین نمیکنه ک یاد بگیره خیلی بی حوصلس ...

دخترمنم نمیشینه این بکنار یساعت ک یادش میدم اونم میپره معلم خصوصیم گرفتم هیچی ب هیچی. حروفارو تا س بلدت ولب املا اصلا نمیتونه بنویسه وقتی معلم میگ توخونه باز خوبه

خواهر ما هم همین اوضاع رو داریم منم زود میپره خوب مشاوره نگفت چیکار کنی چ راه حلی داد؟؟

دوتا قرص داده هرهفته هم بایدببریم کاردرمانی😭روحیمو باختم