2777
2789
هیچی دیگه خوشحالم نمیکنه،فقط شغل که می‌تونه حال من خوب کنه،خیلی غمگینم خیلی،برام دعاکنید

اشباهت نکن به اونم برسی بعد یه ماه از اونم بدت میاد انگار میل رسیدن به چیزارو داریم ولی وقتی بهشون می‌رسیم عادی میشه 

به همین خاطره میگن از چیزای کوچیک زندگیتون لذت ببرید از هوای صبح صدای بارون بوی خاک و...

با آدما مهربون باشید و به فقیران اطرافتون کمک کنید مثلا گاهی غذایی درست میکنی وقتی رفتی بیرون یه ظرف یه بار مصرف ببری بدی به یکی تو خیابون شاید اینطور حالمون بهتر شه الان دیگه چون به فکر خودمونیم همش خودخواه شدیم اینطور غم نشسته تو جامعه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشباهت نکن به اونم برسی بعد یه ماه از اونم بدت میاد انگار میل رسیدن به چیزارو داریم ولی وقتی بهشون م ...

واقعا اینطوری فکرمیکنی؟دیگه دلم نمیخادبرم خیابون چون حسرت همه چیز رودلم مونده،چرامن نبایدطلاداشته باشم چرانبایدچیزایی که دوستدارم واداشته باشم،من اصلا اینجوری نبودم نمی‌دونم چراچندماهیه که حالم دگرگون شده تازه به عمق بدبختی خودم پی بردم یه دنیا حسرت منی که ازنظرزیبایی بی نقصم چرانبایدیه همسرپولدارداشته باشم می‌دونم الان باشی دوسال سن برای این حرفادیره ولی عمیقاغمگینم خیلی زیاد،عاشق یه مردی شدم که  کارمند دولته باحقوق پانزده تومن که الان هنوز به آخرماه نرسیده هزارتومان هم ازش نمونده باکلی صرفه جویی وقناعت من،کی قراره این حسرت ها تموم شده،یافاطمه زهراخودت به نگاهی به هممون کن

باورت میشه میرم خونمون دوس دارم فرار کنم مدام مامانم غیبت و بدگویی دیگرانو میکنه تا حرفی میزنی ناراح ...

درکت میکنم 

۴ روز مونده ب عروسیم ی چشم خونه ی چشم اشک

نگران اینم ک عروسیمو کوفت کنن سره اینکه چرا زن این شدی 

چرا اینو انتخاب کردی حالا هعی بگو بابا دوسش دارمممم 

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

درکت میکنم  ۴ روز مونده ب عروسیم ی چشم خونه ی چشم اشک نگران اینم ک عروسیمو کوفت کنن سره اینکه ...

عزیزممممم الهی خوشبخت باشی 😘😘😘قطعا حرفاشون خیلی رو ادم تاثیر میذاره

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏
عزیزممممم الهی خوشبخت باشی 😘😘😘قطعا حرفاشون خیلی رو ادم تاثیر میذاره

دورت بگردم من جونم همچنین

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂