اره تازه امروز تولد من بود داداشم واسه زنش کادو طلا گرفته استوری کرده به من تبریک هم نگفت
ول کن بابا من ک به خدا فقط شوهرم براش مهمه بقیه اعضای خانواده اصاا
همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باورت میشه میرم خونمون دوس دارم فرار کنم مدام مامانم غیبت و بدگویی دیگرانو میکنه تا حرفی میزنی ناراحت میشن مدام توقع های بیجا دارن به خدا
همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏
منم اینطورم همش دارم فک میکنم اصن هدف از خلقت چی بوده مگه الکی آفریده شدم قراره به چی برسم چی کنم&nb ...
دنیا چرت محض واقعا پذیرش این یکم راحت تر میکنه این رنج مزخرف رو حالتو میفهمم واقعا ، سعی کن فکر نکنی چون تهش هیچ نیست فقط در لحظه زندگی کن و بزار بگذره ... به قول صادق هدایت تو این دنیا همه بازیگرن هر کسم داره یه جور بازی میکنه تا تموم بشه وقتش دنیا مزخرفه جدی نگیر زیاد بزار تموم شه بره