2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد کمکم کنید

714 بازدید | 54 پست

بچها شماجای من بودین چیکارمیکردین؟

بهش چندروزه میگم لباس گرم واسه بچه بخرهواسردشده میگه باشه بعدغرمیزنه ک هرروزلباس میخواید امشب گفت بریم خونه عموم گفتم بچه لباس گرم نداره مریض میشه یهوخونوادموآورد وسط ک مگه داداشت هرروز میخره بابات هرروزبرات میخریدوخلاصه کلی چرت وپرت منم ناراحت شدم ک به خونوادم بی احترامی کرد گفتم نمیام خودت برو منو زد جوری وحشیانه ک نصف صورتمو چشمم کبوده لبم پاره شده دندونم شکست جالب اینجاس۴بار بدزد توگوشم کیپ شده نمیدونم ب خونوادم بگم یانه بدبختی اینجاس زیاد پیگیرنمیشن فقط میگن دهن ب دهنش نزار من فقط بخاطرپسرم نمیتونم برم بدون اون میمیرم

یعنی میاداون روزی که آرزوهام برآورده بشه؟؟؟🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم عزیزم وقتی ن حمایت خانواده رو داری هم بخاطر بچت باید سکوت کنی، خدا شوهرتو درس کنه البته بعید میدونم مردا درس بشو باشن

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بابا وقتی نداره لباس قبلیش. بپوشون برو دیگه چرا دهن به دهن میکنید کتک میخورید اخه به خانوادتم بگیدهمین خودت میگی پیگیر نمیشن بشین زندکیتو بکن چاره نداری خودت میگی بچه داری ولی البته صد درصد کار شوعرت زشت هستش ک زده 

حداقل برو پزشک قانونی 

اگه ی روز خواسی جداشی دو‌تا مدرک از وحشی بازیاش داشته باشی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻

اولا که عزیزم بجای بحث باید میرفتی خونه همون فامیلاش تن بچه هم لباس کهنه میکردی تا آبروش جلوی فامیلش بره بلکه به غیرتش بربخوره بخره لباس برای طفل معصوم ، بعدشم دختر زده دندونتو شکسته گوشت کیپه چشات کبوده بعد میگی به خانوادم بگم یا نه ؟ میدونی دیه همون دندون چقدره؟ برو فردا ازش شکایت کن بلکه عقلش بیاد سرجاش