2777
2789

خیلی اسم باکلاس و خاصی هست. اینایی که اینقد بد گفتن قشنگ معلومه یه مشکلی با اسم خودشون دارن، حتما از اونایی هستن که اسم شناسنامه شونو نمیتونن رو کنن اینقد خنده داره.   

توهین نبود خزه .خز یعنی قدیمی تکراری که بچه های دیگه گفتن  به کسی هم اجازه نمیدم با من تند برخ ...

شمام نظرت برای خودت. یادم بگیر بقیه رو مسخره نکنی. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگل تر نداره اسم بیریختیه بنده خدا نظر خواست دادم و گفتم نزاره این اسمو 

خوب توهین نکن اسم منم هست 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
زاقارت ؟جالب شد🤣 همین طرز فکرا باعث شد انقدر اسم های عجیب غریب میزارن که  طرف اسم بچشو میگه ...

ببین برای یه دختری به سن و سال تو اسم خوبیه معنیشم به گمونم مهر و خورشید درسته ؟

ما داریم  واسه نوزاد صده جدید چهارصد و دویی میگیم واسه اونه 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
شمام نظرت برای خودت. یادم بگیر بقیه رو مسخره نکنی. 

نظرم برای خودم و استارتری بود که نظر خواست نه واسه تو سومین باره که دارم توضیح میدم مسخره نکردم بقیع گفتن قدیمیه تکراریع برای الان قشنگ نیست منم گفتم خزه که معنیش همون میشه ولی تو هی ریپ میزنی و دنبال داستانی 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
خوبه دقیقا گرفتی😂😂😂 تا حالا نشنیده بودم بگن فاطمه اسم قشنگیه. جز اینکه اسم حضرت فاطمه بوده و برا ...

شاید باورت نشه ولی من تموم دوستام یا فاطمه هستن یا زهرا 

انقد که تکراری شده

ولی فقط و فقط به حرمت حضرت فاطمه هیچوقت اسم هیچکدومشون رو مسخره نکردم 

جالب اینجاست همیشه بهم میگن چقد اسمت خوشگله (اسم خودم میتراست) و در تلاشن اسمشون رو عوض کنن ولی بخاطر اینکه اسم ائمه هست نمیتونن 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
مگه شما تازه بدنیا اومدی که بهت برمیخوره  پرسیدن برای بچه خوبه یا نه گفتم نه

اره درست میگی من دهه ۸۰ اما شما نظرت رو قشنگ بیان کن

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
عزیزم زاقارت چیه اسمه دیگه حالا درسته هرکس سلیقه ای داره اما میتونی قشنگ تر نظرت رو بیان کنی 

نه اشتباه برداشت نکن منظورم همون قدیمی بودنش بود 

یه اسم ممکنه برای من زیبا باشه برای تو نه و برعکس 

این ناراحتی نداره سلیقه ست سلیقه 

من اگه به علم اینکه اسم تو میتراست بیام بگم اسمش اینجور حق با شما بود ولی من اولا نمیدونستم دوما مخاطبمشما نبودی استارتری بود که نظر خواست 

الان مثلا بیاد بگه خشایار یا بگه کوکب برای نوزاد ، چی میشه ؟همه میگن این چه اسمای فلانیه بعد یکی ناراحت شه که اسم نمی‌دونم شوهرش خشایاره چرا توهین کردید و....

می‌دونی منظورمو چی میگم ؟

فاطمه جان شما برو بخواب نمیخواد انقد اسمتو بکنی تو چشممون

اسم دخترخالمه من پرنیانم 

حالا به خاطر یه نظر سنجی از هم ناراحت نشین  مهم اینه ادم خودش از اسمش راضی باشه  حالا می ...

میتراها مهربونن🥲🥲😢😢

همیشه میخوان بین بقیه رو خوب کنن میانجی گری کنن 

هعیییی💔💔💔💔

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
2810