2777
2789
میترا ها الان نوه دارن یه اسم قشنگ بزار میترا مثل فاطمه و زهرا نیست ک هر زمان بزاری قشنگ باشه

خدایی خوش به حال فاطمه هاست می‌دونی چرا ؟چون اگه یه نفر مسخرشون کنه یه ایل ناخودآگاه و خودجوش جمع میشن برای طرفداریش از بس زیادن چیزی هم که زیاده همیشگی میشه منقضی نمیشه قدیمی نمیشه 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهترینه

واقعا من خودم عاشقشم مخصوصا ۱۶ مهر م که بدنیا اومدم دقیقا روز جشن مهرگان یه یجورایی اسمم با ماه تولدم و روز تولدم هماهنگی داره

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
منم خوشم چون اسم خودمه

منم تا مدتی اسمم همین بوده، ولی مامانم اسم شناسنامه ام رو نزاشت میترا باشه و اسمم چیز دیگه ای شد. میترا خیلی اسم قشنگیه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
قدیمی نیست هم خیلی کمیابه هم خوش آوا

دز اصل اسم قدیمی هست و برمیگرده به زمان باستان

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
خدایی خوش به حال فاطمه هاست می‌دونی چرا ؟چون اگه یه نفر مسخرشون کنه یه ایل ناخودآگاه و خودجوش جمع می ...

بخدا ما تو کلاسمون فاطمه انقد داشتیم  همه رو دیگ با اسم باباشون صدا میزدیم جا اسم خودشون

قدیمی نیست هم خیلی کمیابه هم خوش آوا

قدیمی که هست طبیعتا. ولی هر قدیمی بودن، بد نیست. این اسم اصیله. اگه قدیمی نیست پس جوری اصیله؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
منظورم اینه که بین بچه های متولد ۱۴۰۰ به بعد که اسمای جدید دارن این اسم قدیمیه

اره درست میگی ولی چه فایده بعضی از این اسم ها رو می‌شنوم حسرت میخورم که واقعا بعضیا چطور اینقدر بی محتوا اسم انتخاب میکنن البته بعضیاشونم واقعا قشنگن