2777
2789
یعنی توآز امینو سل فری معلوم میشه

اگه اون ژن معیوب مشخص باشه میتونن تو آزمایش اونو ازمایش کنن ببینن جنین سالمه یا نه ما بچه اولمون یه ژن معیوب داشت و فوت کرد خودمون آزمایش ژنتیکمون سالم بود ولی برای بچه دوم آمینو انجام دادیم اون ژن و چندتا ازمایش که معمولا انجام میشه رو دکتر برامون نوشت ازمایشمون رفت آلمان و مشکلی نداشت 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اگه اون ژن معیوب مشخص باشه میتونن تو آزمایش اونو ازمایش کنن ببینن جنین سالمه یا نه ما بچه اولمون یه ...

اخه من خودم نمیخام آزمایش بدم گفتم بعدبارداری هرآزمایشی باشه انجام بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشوهرت فامیل هستین

نه عزیزم حتی همزبان هم نیستیم ما شهرستانیم ولی آزمایشگاه ژنتیک رفتم اونا هم آزمایش آمینوسنتز رو فرستادن المان 

ازمایش ژنتیکمون رو تهران انجام دادیم آزمایش ژنتیک کامل انجام ندادیم چون ژن معیوب مشخص بود اونو ازمون آزمایش گرفتن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
نه عزیزم حتی همزبان هم نیستیم ما شهرستانیم ولی آزمایشگاه ژنتیک رفتم اونا هم آزمایش آمینوسنتز رو فرست ...

اونی که تهران دادینکی بوده  هزینش چقدربودزیادم طول کشیدتاجوابش بیاد هزینه ازمایش بچه قدر

پس چرا میخوایین سقط کنین؟ چن هفته فهمیدین مشکلی هس

مشکل ژنتیکی داره

۱۲ هفته نمونه گرفتن از جفت ۱۹ روز بعد جوابش اومد که بیمارا

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اونی که تهران دادینکی بوده  هزینش چقدربودزیادم طول کشیدتاجوابش بیاد هزینه ازمایش بچه قدر

سال ۹۶ بود نفری هفتصد تومن میشد ولی چون بچمون مشکل داشت دکتر و بیمارستان نامه دادن رفتیم بیمه تایید کرد نفری ۱۵۰ دادیم جوابشم یک هفته ای اومد هزینه امینو سنتز سال ۹۸ بود چهارمیلیون و پونصد شد 

من خودم خداروشکردخترم سالم فقط بخاطرخواهرزاده هام گفتن بایدآز بدم شوهرمم قبول نمیکنه کلی استرس دارم

اونا تو خانواده پدریشون مشکل ژنتیکی بوده؟ منظورم خواهرزاده هاتونه؟ اگه تو خانواده خودتون و همسرتون نیست خودتونو اذیت نکنید خیلی ازین مشکلات هم جهش ژنیه مثل مشکل بچه ماکه یه جهش ژنتیکی بود 

اونا تو خانواده پدریشون مشکل ژنتیکی بوده؟ منظورم خواهرزاده هاتونه؟ اگه تو خانواده خودتون و همسرتون ن ...

اخه من ۲تاخواهرام بچه سی پی دارن خواهربزرگم ازدواج فامیلیه ولی کوچیکه نه دکتربخاطراین بهم گفت آز بده تازه خودم تو نت سرچ کردم میگن سی پی ارثی نیست بعدش جهش ژنتیکی چیه

اخه من ۲تاخواهرام بچه سی پی دارن خواهربزرگم ازدواج فامیلیه ولی کوچیکه نه دکتربخاطراین بهم گفت آز بده ...

یعنی یه ژن خودش تغییر پیدا میکنه و ناقص میشه درصورتی‌که والدین اون ژن معیوب رو نداشتن و سالم بودن