2777
2789
اخه من ۲تاخواهرام بچه سی پی دارن خواهربزرگم ازدواج فامیلیه ولی کوچیکه نه دکتربخاطراین بهم گفت آز بده ...

اینکه دوتا خواهراتون بچه هاشون این مشکل رو پیدا کردن یکم مشکوکه ممکنه یه ژن نهفته از اجدادتون بوده و رسیده به خواهراتون فعال شده وای چقدر وحشتناکه داشتن بچه بیمار من دو هفته فقط تو این حالت بودم خودمم داشتم میمردم انقدر حالم بد بود امقدر کم طاقت بودم و بی قراری میکردم نابود شدم خدا به خواهراتون صبرو توانایی ببشتر بده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه دوتا خواهراتون بچه هاشون این مشکل رو پیدا کردن یکم مشکوکه ممکنه یه ژن نهفته از اجدادتون بوده و ...

اره خیلی سخته اوناالان یکیشون ۲تابچه سی پی ک بزرگه۲۲و۱۴ سالشه خواهرکوچیکم ی دختر۱۴ساله داره

شمابچه اولتون آزمایش غربالگری معلوم نکردکه مریضه 

دوتا آزمایش غربالگری دادم سونوهارو کامل رفتم همه گفتن بچه کاملا سالمه من که صدتا بچه دیگه بیارم دیگه هرگز غربالگری نمیدم اصلا دقیق نیست واسه دخترم دکتر گفت نیاز نیست حتما آمینو بدی گفتم نه اصلا دیگه نمیتونم تو شرایط استرس بمونم باید صددرصد بفهمم سالم نباشه هرگز دمیا نمیارمش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بنظرت منم امینوبدم فقط معلوم میشه

با دکتر مشورت کن ببین چی میگه