2777
2789
ارزوت چیه؟ من ارزوم خرید خونس هنوز نه ولی به خودم میبینم بخرمش ۲۲سالمه به ارزوی خرید ماشین رسیدم ...

شهرت و ثروت 

شغلی که با علاقه باشه که به موارد بالا رسید پزشکی و بازیگری و یوتوبری و بلاگری 

فعلا برای پزشکی درس بخونم تا بهش برسم

بازیگری باید برم کلاس اما نمیدونم کی 

درمورد آخر میخوام شروع کنم

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

29 سالمه، به یه سری‌هاش آره، به بزرگترین‌هاش نه هنوز. البته که تازه اول راهه :)

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۴ سالمه و ۲۴ سالگی هم به خیلی از آرزوهام رسیدم. ارتقای شغلی، درآمد خوب، زندگی‌ای که تقریبا می‌خو ...

فرفری جون میتونم بدونم درامد خوبت ماهی چنده؟ببخشید فضولی میکنما چون منم همسن شمام میخاستم بدونم چون شاغلم

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙
فرفری جون میتونم بدونم درامد خوبت ماهی چنده؟ببخشید فضولی میکنما چون منم همسن شمام میخاستم بدونم چون ...

من هم توی یه شرکت کارای ترجمه‌شونو انجام میدم هم شاگرد خصوصی زبان دارم. متغیره ولی بین ۴۰ تا ۵۰ در ماه داره واسم عزیزدلم

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
شهرت و ثروت  شغلی که با علاقه باشه که به موارد بالا رسید پزشکی و بازیگری و یوتوبری و بلاگری&nb ...

خب چرا از بلاکری شرو نمیکنی؟به شغل با درامد اسون و شهرت زیاد

من هم توی یه شرکت کارای ترجمه‌شونو انجام میدم هم شاگرد خصوصی زبان دارم. متغیره ولی بین ۴۰ تا ۵۰ در م ...

واییی چه خوشحالم یه دختر ۲۴ساله انقدر درامد داره واقعا دمت گرم ترکوندی😍👌🏽

واییی چه خوشحالم یه دختر ۲۴ساله انقدر درامد داره واقعا دمت گرم ترکوندی😍👌🏽

قربونت برم قشنگم. ایشالا شما هم پولت از پارو بالا بره از در و دیوار واست پول بیاد و سلامتی و شادی

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
مثال بزن از ارزوهات برامون ساید بتونیم کمکت کنیم

اول دوست داشتم قد بلند بشم دستام کشیده بشه نشد 😂 بزرگ بشم مث خواهرم قشنگ میشم نشدم

دوم میخواستم پزشک باشم نشد 

دوست داشتم بابام خونه رو قشنگ بسازه وسیله نو بخره نکرد و خونه رم فروخت

دوست داشتم ماشین بخرم نشد سفر خارجی برم نشد

فکر می کردم تو این سن یار خوب نصیبم بشه از بدو تولد سینگلم😂

فکر می کردم یه ساز میخرم و یاد میگیرم ولی خانوادم سخت گیرن 

فک می کردم آیفون میگیرم لپ تاپ میخرم ولی هیچ رزق و روزی ندارم 

فکر می کردم یه شغل خوب نصیبم میشه الان شاغلم ولی هر ماه بهم حقوق نمیده 

فکر می کردم کلا موفق تر از اینا میشم ولی از ۱۲ سالگی درگیر افسردگی اضطراب و وسواس فکری شدم و تا الان درگیر درمان هستم و خوب نشدم سطح یادگیری و تمرکزمم اومده پایین