2777
2789
عنوان

جشن اسم کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 43 پست
منم نگرفتم تازه غیرانتفاعی بود  به معلمشم ربطی نداشت که بگه بگو وقت و شرایطشو ندارم و لازم نم ...

بررا بچه منم غیر انتفاعیه هزارتا هزینه داره بچه مدرسه هم هزارتا هزینه مسخره میتراشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

۳۵ تا دانش اموز تو کلاس باشن ینی ۳۵ تا کیک الکی😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرش سوپری براش به تعداد حروف اسمش خوراکی بخر. یا مثل به ازای هر حرف، یه چیزی با همون اسم. یا هر ای ...

واقعا چه ربطی داره دلشون خوشه تو این اوضاع

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
یا میتونی خودت با کاغذ رنگی گیف درست کنی ی شکلات بچسبوبی یادگاری از طرف پسرت 

ایینم فکر خویه ولی حوصله میخواد

ایینم فکر خویه ولی حوصله میخواد

دیگه بالاخره اینا بخاطر روحیه خود بچه هایت نیاز نیست حتما خرج آنچنان کنی 

میتونی قلب یا پروانه درست کنی اسم پسرتو بنویسی ی دونه شکلات بچسبونی با ربان یکسانتی بگیری پابیون کنی کنارش بچسبونی 

پفیلا درست کن تونستی ژله به تعداد تو لیوان یکبار مصرف نفری ی مدادم شکلات بچسبون کادو بده

نفری یه مدادم بیست نفرباشن میشه ۲۰۰هزار

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
نفری یه مدادم بیست نفرباشن میشه ۲۰۰هزار

مداد ارزونم هست مثلا تو دی جی کالا باسلام هست ۱۲ تاش سی تومن ۴۰ تومن

بعدم اجباری نیست که مثال زدم چون خودشون گفتن بقیه کیک وجایزه میارن دیگه از مداد ارزونتر که وجود نداره الان همه چی گرونه دیگه هر کار کنه هزینه داره پس بگن نمیتونم وانجام ندن