2777
2789
سلام دوستای خوبم من همسرم تبریزیه به نظر شما این حرف راسته که میگن مردای آذری هیچی از مال و اموال رو به اسم خانوماشون نمی زنند و مردسالارند!!!
چون من شاغلم و همسر منم همین نظر رو داره اصلا دوست نداره سرکار برم و از خودم چیزی داشته باشم خونه هم که خریدیم چون من پول بیشترشو گذاشته بودم و کلی وام گرفته بودم هب زحمت راضی شد که سه دنگ به نامم بشه ولی ماشین و چیزای دیگه که من کمکش کردم به نام خودش زده. من خیلی از خانما رو دیدم چه شاغل چه خانه دار بودند و شوهرشون همه چی رو به نامشون زده من از این ناراحتم که آیا من چنین مهارتی ندارم یا اینکه مردای آذری کلا اینجوری هستند؟
نظر شما چیه
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
قلق مردای آذری چه جوریه؟باور کنید طرز فکرشون با مردای دیگه خیلی فرق می کنه از هر لحاظ!من 8 ساله ازدواج کردم میخوام از تجربیاتم بهتون بگم
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
شیما این حرفا چیه خواهر من شایعه درست نکن اصولا همه مردا دوست دارن همه چی بنامشون باشه چون غرور دارن
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همسرم اذری نیست
ولی شوهر خواهرم آذریه
واقعا یه اخلاقایه خاصی دارن
مثلا شوهرخواهر من خیلی مرد خوب و مهربونیه ولی تو جمع یه جوری برخورد میکنه که انگار خیلی بداخلاقه و حرف حرف خودشه
من تا یه مدت دلم واسه خواهرم میسوخت بعد که خواهرم میگفت شوهرم اینطوریه اونطوریه تعجب کردم به خودشم گفتم که باور نمیکنم آخه شوهرت برخوردش تو جمع یه جور دیگس
ولی کلا مردایه آذری خیلی اخلاقاشون خاصه
من و همسرم آذری هستیم
همسر منم با اینکه من شاغلم و خیلی کمکش می کنم چیزی بنامم نزده
وختی ام بهش می گم میگه: همش ماله توئه عزیز دلم!
همسر منم به قول گوگولی: خیلی مرد خوب و مهربونیه ولی تو جمع یه جوری برخورد میکنه که انگار خیلی بداخلاقه و حرف حرف خودشه
لعنت الله علی آل سعود...
من و همسرم آذری
کلا یه جورین خاص خاص و میخان بگن که مرد بودن به سفت و محکم بودنو و البته خشک و بی احساس بودنه البته استثنا هم وجود داره
خدایا شکرت بخاطر همه داده ها و نداده هات
منم هم خودم هم همسرم تبریزی ایم من نه کارمندم نه در امدی دارم اما اصلا اینطوری نیست شو شو من فکر کنم بیشتر به خونواده مربوط باشه خانواده همسرت اصلیتشون تبریزیه یا بعدا امدن تبریز؟
وزن فعلی 89.  وزن هدف69  عضو گروه لاغری بامداد خمار گروه بنفش
یه اخلاق دیگه ای هم که دارن اینه که مثلا میریم خرید خواهرم خودش پول خریدشو میده
ببین طوریه که شوهر منم صداش در اومده که میگه به شوهر خواهرت بگو یکم دست تو جبیش بکنه هههههههههه
البته شایدم این اخلاق شوهر خواهر من باشه و ربطی به آذری بودن نداشته باشه
ولی شوهر خواهر من یه جورایی همش دوست داره زرنگ بازی در بیاره و از کار در بره
اتفاقا همسر من جلو جمع حتی تو مسائل معمولی ام با هام مشورت میکنه کارمیکنه

البته پدرم بعضی از این اخلا قای خاصو داره ولی همسرم اصلا
وزن فعلی 89.  وزن هدف69  عضو گروه لاغری بامداد خمار گروه بنفش
من با بهار موافقم ... همسر من هم تبریزیه و تا الان هر چی که داریم به پیشنهاد خودش به نام من خریده
قدیمی هاشون مرد سالاری داشتن ولی الان دور و بریهاشون رو هم که نگاه میکنم دیگه مردسالاری توشون از بین رفته
شوهرخواهرم آذری نیست - هر چی هم که خریدن پول عمدش از حقوق خواهرم بوده اما حاضر نیست هیچی بنام

خانومش باشه - درست برعکس همسرم که اصلا دنبال این چیزا نیست خونه حساب بانکی همه چیز به نام منه - لازمه

که بگم این باجناقا اهل یه شهر و محل هستن
2810