2777
2789
عنوان

خانمایی که شوهراشون آذری هستند لطفا بیاین تو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 45 پست
فیلم آواز گنجشکها رو کی دیده؟من برای اولین بار پریروز از تلویزیون دیدم خیلی برام جالب بود رفتارای بازیگر نقش اول مرد تو این فیلم که آذری بود همه به یه نحوی مثل برده بودند واسه این مرد!
پدر همسر من تا حدی رفتارای این شکلی داره البته نه به این شدت عصبانیتاش خیلی مشابه بود انگار همشون یه جور و از یه چیزای مشترکی عصبانی می شن .
واقعا سخته تحمل کردن این رفتارا
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
شوهر منم تبریزیه ،منم کارمندم ولی شوهرم برای خونه راضی نیست چیزی به اسمم بشه ولی ماشین به نام منه،ولی در کل تمام داداشاش همین جوری ان تو جمع دوست دارن دستور بدن،جاری های منم همشون آذری هستند و فقط من فارس هستم اونها هم تو جمع فقط چشم می گن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم خودم تبریزی هستم البته شوهرم ترک نیست......در مورد این موضوع که مردان آذری ترجیح می دن همه چی به نام خودشون باشه تا حد زیادی موافقم.....
کارمندهای پدرم همیشه می گن خدا به دادتون برسه با این بابایی که دارین و این قدر بداخلاقه ولی بابای من تکه ،بی نظیره تو مهربونی ولی برای خونواده اش .....
مردهای تبریزی اگه چیزی به نام زنشون نمی کنن ولی در عوض جزو وفادارترین مردان به خانه و خانواده هستند.....کلا تو تبریز امار طلاق و خیانت به نسبت شهرهای دیگه خیلی کمتره.... و در ضمن یه خصوصیت خوب مردهای تبریز اینه که اهل دوست و رفیق نیستند....و تفریحاتشون همه در کنار خانواده است نه در کنار دوستان مجردی یا تفریح مجردی....و همین هم باعث شده تبریز کمترین امار اعتیاد را داشته باشه.....
به نظر من یه مردی که به زن و زندگیش وفاداره می ارزه به مردی که همه زندگیش به نام زنش باشه ولی هیچ تعهد اخلاقی نداشته باشه.....
گل بی عیب خداست.......
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"
من خودم آذری هستم ولی همسرم آذری نیست ... .

مردهای ترک رو خوب می شناسم ....

وای هرگز تو تصورم نمی گنجید که بخوام با یه مرد همشهری ازدواج کنم .... آخرش هم قصر در رفتم .. آخیشششششششششششششششششش
همسر من هم اصالتا تبریزیه ولی توی تهران بزرگ شده . در مورد مسائل مالی تا اونجایی که از دستش بربیاد از هیچی برام دریغ نمی کنه. فعلا یه ماشین داریم که به نام منه و یه خونه تازه خریدیم که به خاطر وامش باید به نام همسرم می شد. خدائیش توی این چند مدت کارایی برای خانواده من کرده که وظیفه پسرشون بوده براشون انجام بده و نداده. بدون هیچ منتی هم این کارارو کرده و من بی نهایت شرمنده اش هستم.
معمولا کارت حقوقش دست منه. البته من هم خرج زیادی نمی کنم و تا پارسال که سرکار می رفتم من همپابه پاش توی خونه و زندگیمون خرج می کردم و کمک حال بودم.
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
نه جدی مرد خانواده دوست دست و دلباز
با معرفت
فقط یه ایراد بزرگ داره وقتی عصبان میشه خون جلوی چشمهاشو میگیره باید اصلا باهاش کل کل نکنی
که من نمیتونم از خودش بدترم
ولی خیلی خوشحالم که زن پسرهای تهران که معمولا وابسته بیکارو متوقع هستن نشدم
دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
ما هم آذری هستیم.ولی اکثر اطرافیانمون وقتی چیزی میخرن حداقل نصفشو به نام زن میزنن.پدرم هم همینطوره و هرچی داره یا نصف یا همشو به نام مامانم زده
ولی مثلا خانواده همسرم تهرانین زیاد چیزی به اسم خانوماشون نمیزنن
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
من روزی نیست که افسوس این رو نخورم که ای کاش به حرف مادرم می کردم و زن مرد ترک نمی شدم.
خانومی که این موضوع رو باز کردی بدون که تنها نیستی. تو زتدگی برای من اینطور جواب داده که بر علیهش محکم و قاطع باشم هر چی محبت و مهربونی کردم برعکس خودشو بیشتر گرفت و مغرور تر شد. دو بار که جلو فامیلش نترسیدم و تو روش وایستادم مثل موش شد و عقب نشست و محبتش گل کرد. متاسفم این راه خوبی نیست ولی برای من اینطور جواب می ده
شوهر من ترک تبریز بهترین مرد فامیل.زندگیش واسه منه.خیلیییییییی خوبه.فکر نکنم ربطی به ترک و فارس داشته باشه.
خدایا برسان گم کرده ای که سال ها فانوس به دست به دنبالش می گردیم...امروز دعا واسه ظهور آقا فراموش نشه . خدایا خودت پسرامو شوهرموبرام حفظشون کن
توی این سایت ما از تمام دانشگاه های کشور و خارج از کشور هر کی پایان نامه.مقاله.جزوه دانشگاهی.طرح توجیهی و گزارش کارآموزی و... داره رو با قیمت خیلی ارزون قراردادن شما هم می تونید در هر رشته ای که هستید از این منابع استفاده کنیدو اگر مایل باشید شما هم مقالات و پایان نامه ها و... رو با قیمت دلخواه بذارید ما برای شما تبلیغ می کنیم و از این طریق کسب در امد کنید., و یا می توانید به عنوان بازاریاب مطالب و لینک های ما رو در داخل وبلاگ های خود قرار داده و درامد قابل توجهی داشته باشید برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید

برای دانلود

http://dl.xco.ir

برای ثبت نام

http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=561
دوستان پدر و مادر من ترک هست . کل خونه و مال و اموال برا مادرمه همینطور برادر و دامادمون این کارو کرده . از نظر اون دوستی که گفته به ترک نباید دختر داد. مگه عقل نداشتی خوب نمیومدی . بعدشم ترک مشکلی نداره فک کنم شما فارس ها مشکل دارین . پس حرف دهنتو بفهم چی میگی
2810