سلام بچها خیلی ناراحتم من یه دختر شش ساله داره امروزم سیزده هفته رفتم سونو ان تی گفتن هفتاد درصد دختره از ترس ناراحتی شوهرم گفتم دکتر گفته پسره ولی نتونستم تحمل کنم الان گفتم بهم گفتن دختره اگه بدونین چقدر و چند درجه تغیر کرد حتی بلند شد رفت یجا دیگه خوابید و همش گفت من دختر نمیخوام یکی داریم بسه چیکار کنم اروم بشه و کنار بیاد باهاش؟جالب اینجاست خانوادشونم کامل دخترزاهستن یجورایی ارثیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لعنت ب همچین مردایی.چرا اخه با زن باردار اینجور تا میکنه ،مگه جنسیت دست شماس ،بگو خودت دختر زایی دیگ ،بهش بگو یکی از دوستام اینجور شده الان بچش بزرگتر ک میشه شوهرش عذاب وجدان گرفته هکش میگه خوبه خدا نزاشت تو کاسمون بچه سالمه داشتمناشکری میکردم
غلط کرده دهن کجی کرده بهش بگو ادم ناحسابی بفهم این مرده که تایین می کنه بچه دختر باشه یا پسر نه زن چون زن دوتا آللxx داره که یکیش به بچه میده مردxyکه این yکه تایین می کنه پسر باشه اگه ژن xبده دختر می شه بعدم پسر چه گِلی می خواد به سرش بزنه که دختر نمی تونه