2777
2789
بچه منم ۳۸هفته به دنیا اومد کیسه ابم پاره شد خدانگهش داره عزیزم پسرمنم ساعت یک ظهر به دنیا اومد  ...

خدا براتون نگهداره بشه سایه سرتون انشالله 

دنیای این روزای من همقد تن پوشم شده دعا کنید برام محتاجم ب دعاتون.... 😞😞
چون درست غذا نمیخورن. از ۶ ماهگی که غذای جامد شروع  میشه افتضاح میشه دیگه تا بچه بیاد به غذا عا ...

این روزا میگذره عزیزم خداروشکر سالمه وزنشم کم کم خوب میشه اصلا نگران نباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی من که هنوز تو دلمه داره لگد میزنه🥹😁کی بشه به دنیا بیاد..

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
فکر میکنم تو تایپکای قدیم باهم چت کرده باشیم درسته.نی نیتون الان چند روزشه آقا آرسام من فردا60روزه م ...

خدا نگهش داره عزیزم پسرمنم ۵۶روزشه پسرگلت کولیک ورفلاکس داره؟

نی نی من که هنوز تو دلمه داره لگد میزنه🥹😁کی بشه به دنیا بیاد..

وای تودلم بود خیلی راحت‌تر بود همه هم میگفتن ولی من هی میگفتم کاش زودتر به دنیا بیاد😵‍💫بچه داری خیلی سخته

وای تودلم بود خیلی راحت‌تر بود همه هم میگفتن ولی من هی میگفتم کاش زودتر به دنیا بیاد😵‍💫بچه داری خی ...

به نظر تو هر دورانی که باشی سختیای خودشو داره

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)