2777
2789
من خودم شیر زیاد میدادم  شیرمم خیلی خوب درکنارش شیرخشکم میدادم چون افت قندداشت تند تند شیر میدا ...

منم شیرم خیلی خوب بود ولی بچم یه سینه هارو نگرف منم تنبلی کردم بهش ندادم وندوشیدم الان داره خشک میشه☹️

انواع اقسام مکمل و تقویتی خورد بی فایده اس البته استپ وزنی نداشت فقط افزایش وزنش خیلی کند بود و هست. ...

بچه سالم باشه وزن مهم میست .من پسرم از یکسالگی تا دوسالگی کلا یک کیلو نیم اضا فکرد.دکتر میگفت مشکلی نداره 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم بچه هامون تویه روز به دنیا اومدن پس نی نیت پسره؟ساعت چند به دنیا اومد😍

8 و نیم شب روز سه شنبه ب دنیا اومد بله پسره اسمشم آران هستش خیلی نازه تازه یاد گرفته صدا از خودش دربیاره و زبونشم در میاره وقتی بغلش، میکنم سرش رو تکون میده یعنی خوابم میاد اینقد نازه فقط زیاد گریه میکنه تازه شیر منم خیلی کمه بهش شیر خشک میدم خودم بیمار بودم زودتر ب دنیا اومد هفته 38 ب دنیا اومد آخه دیابت گرفته بودم 

دنیای این روزای من همقد تن پوشم شده دعا کنید برام محتاجم ب دعاتون.... 😞😞
منم شیرم خیلی خوب بود ولی بچم یه سینه هارو نگرف منم تنبلی کردم بهش ندادم وندوشیدم الان داره خشک میشه ...

اگه میخای شیر خودتو بدی تلاش کن بگیره بگیره دوباره شیرت میاد اگه نمیخای شیرخشک بده 

8 و نیم شب روز سه شنبه ب دنیا اومد بله پسره اسمشم آران هستش خیلی نازه تازه یاد گرفته صدا از خودش درب ...

هفته ۳۸که خوب بوده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
فقط شیر بده بخوره به من دکتر گف شده باسرنگ بده بخوره

شیربهش میدم ولی یه سینه هام شیرنداره به خاطر کولیکشم دکتر گفته فعلا شیرخشک نده اگه نیاز شد بعدا بهش بده الان نیاز نداره

این استپ وزنی خیلی بده مثل اینکه خیلی ازبچه هاهم پیدامیکنن

چون درست غذا نمیخورن. از ۶ ماهگی که غذای جامد شروع  میشه افتضاح میشه دیگه تا بچه بیاد به غذا عادت کنه و قشنگ بخوره پدر ادم در میاد. پسر من تازه الان که ۱۸ ماهشه یکم اشتها پیدا کرده و مث ادم میشینه میخوره گوش شیطون کر. قبلش به زور باید بهش غذا میدادم شاید باورت نشه گاهی یه شبانه روز فقط دو تا قاشق فرنی میخورد خب همچین تغذیه ای چطور باید وزن بگیره معلومه وزن نمیگیره. تازه تا میاد جون بگیره یا دندون یا واکسن یا مریضی و تب میاد همه زحمت هامو به باد میده هی😭

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بچه سالم باشه وزن مهم میست .من پسرم از یکسالگی تا دوسالگی کلا یک کیلو نیم اضا فکرد.دکتر میگفت مشکلی ...

اره منم کلی ازمایش ازش گرفتم دکترا هم میگن مشکلی نداره کلا انگار سرشت بچه ام لاغره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
هفته ۳۸که خوب بوده

آره خوبه چند بار بستری شدم عفونت قارچی گرفتم اون موقع آمپول رو بهم زدن ک ریه هاش کامل بشه سزارین کردم مردم و زنده شدم بچم اصلا تنفس نداشت ظربان قلبش افت داشت تکوناش خیلی کم بود بستریم کردن دکترم گفت باید زایمان کنی کلی بهم آمپول فشار و سرم زدن ولی درد نداشتم شکمم اینقد بزرگ شده بود ک حس میکردم الانه ک بترکه اورژانسی منو بردن اتاق عمل و بچه رو ب دنیا آوردن گفتن دو دور بند ناف دور گردنش پیچیده شده بود 

دنیای این روزای من همقد تن پوشم شده دعا کنید برام محتاجم ب دعاتون.... 😞😞
آره خوبه چند بار بستری شدم عفونت قارچی گرفتم اون موقع آمپول رو بهم زدن ک ریه هاش کامل بشه سزارین کرد ...

آخی عزیزم خداروشکر بسلامتی اومد تو بغلت

8 و نیم شب روز سه شنبه ب دنیا اومد بله پسره اسمشم آران هستش خیلی نازه تازه یاد گرفته صدا از خودش درب ...

بچه منم ۳۸هفته به دنیا اومد کیسه ابم پاره شد خدانگهش داره عزیزم پسرمنم ساعت یک ظهر به دنیا اومد 

اگه میخای شیر خودتو بدی تلاش کن بگیره بگیره دوباره شیرت میاد اگه نمیخای شیرخشک بده 

نه خیلی دوس دارم شیرخودمو بخوره چندروزه دارم تلاش می‌کنم خداکنه جواب بده ودوباره شیربیاد

2810