2777
2789
عنوان

چند فرزندی بده یا خوب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 100 پست
من خودم به شخصه می‌ترسم بچه بیارم و از خوشی خودم کم بشه از خرید کردن خودم کم بشه از مسافرت و تفریح و ...

تو به من بگو چرا سه تا بچه اوردی منم مودبانه دلایلم رو توصیح میدم چرا فک میکنی عقل کلی و روشن فکری و خیلی حالیته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو به من بگو چرا سه تا بچه اوردی منم مودبانه دلایلم رو توصیح میدم چرا فک میکنی عقل کلی و روشن فکری و ...

اانقدی شعور و تربیت و فرهنگ دارم که تو زندگی بقیه سرک نکشم دخالت نکنم تا وقتی ازم در مورد چیزی نظر نخواستن نظر ندم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بنا به شرایط و انتخاب و شخصی هر کسی تعداد فرزندان هم فرق میکنه .. این تفکرات کمونیستی ک همه باید مثل هم باشنو کنار بزارید لطفا ..

تک فرزندی و چند فرزندی هم هرکدوم معایب و مزایای خودشو داره .. 

پس چرا نظر دادی 

چون خواستم بهت بگم کارت خیلی زشته که برای زندگی بقیه تعیین تکلیف می‌کنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مگه دنیا اومدیم که کل وقتمون رو برای بارداری و بچه داری بذاریم! ما انسان نیستیم؟ حق زندگی و لذت بردن ...

نه باید اونقدر بچه بیاری که در حدی باشه که پول لاک و ژلیش و اینا براتون نمونه.اونا اضافه هستند😁

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بعضی ها فکر میکنن بچه یکی باشه زحمتش کمتره 

ولی دقیقا برعکسه 

بچه ها وقتی با هم باشن برای هم وقت میگذرونن 

ولی وقتی یکی باشن مادر باید هم خواهر برادر بشه هم مادر 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

دلم از تک فرزندی پره 💔

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
2810