2777
2789
عنوان

چند فرزندی بده یا خوب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 100 پست

با تک فرزندی مخالفم. به عنوان یک فردی که خودم تک فرزند هستم. تنهایی و بی کس و کار شدن میاره. 

ولی به وضعیت مالی خانواده هم باید دقت کرد قبل بچه دار شدن. 

هستند زن و شوهرهایی که ندارند بخورند. 

✝︎

حالا فقط شرایط مادی ملاک نیست،من اصلا تو بزرگ‌کردن یدونش موندم و افسردگی دارم ،توانایی یکی دیگه رو ندارم از طرفی دلم برا بچم میسوزه خواهر برادر نداره

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با نظر کسی کار ندارم مهمم نیست برام خودم سه تا میارم و تمام چون دوست دارم بچه

خدابهت سلامتی بده🤲من دومی رواوردم توهمون بارداری به سومی فکرمیکردم ولی بعدزایمان اذیت شدم دیگه توانایی ندارم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من كه ديگه نتونستم بچه دار شم و فقط يك دونه دارم، ١٠٠٪؜ غلطه! اگر كسي به هر دليلي فكر ميكنه بيشتر از يك دونه نميخاد يا نميتونه، بهتره منصف و عاقل باشه ى كلا بچه دار نشه!!!! به اين بچه ظلم نكنيد!

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
من ۲۵ سالمه ازدواج کردم ولی هنوز کمبود خواهر برادر رو حس میکنم ازدواج کردم شهر غریب دلم میگیره هیچ ...

این دیگه جدید بود!

لعنت کردن پدر و مادر به خاطر نیاوردنِ فرزند دوم !!!

واقعا که...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

هر زن و شوهری حق دارن برای زندگی خودشون تصمیم بگیرن 

که ایا یک فرزند داشته باشن یا چند تا

نظرشون محترمه   

هر کس جهان بینی خاص خودشو داره من نمیتونم بگم خود خواهن یا فلان 

و کسی هم که چند تا بچه داره هم همینطور 

ولی کلا از لحاظ منطق و عقل اگر شرایط روح و روانی زن و مرد خوب باشه و تفاهم داشته باشن   شرایط مخیط زندگی و کشورشون اوکی باشه و از لحاظ درآمد هم خوب باشن و بتونن زندگی رو اداره کنن چرا که نه  ۴ تا بچه هم خوبه 

پیج آشپزی من 
الان ک خیلی ب بچه دارها تسهیلات میدن .  میگم راسته ک پوشک یارانه ای هم تو داروخونه ها موجود ...

خواهرچه تسهیلاتی یه وام فرزندآوری دوماهه داریم ثبت نام میکنیم سایت بازنمیشه،پوشک هم به نیازمندامیدن به همه که نمیدن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من ۲۵ سالمه ازدواج کردم ولی هنوز کمبود خواهر برادر رو حس میکنم ازدواج کردم شهر غریب دلم میگیره هیچ ...

مادر و پدرت مجبورت کردن شهر غریب ازدواج کنی؟ 

پیج آشپزی من 
مگه دنیا اومدیم که کل وقتمون رو برای بارداری و بچه داری بذاریم! ما انسان نیستیم؟ حق زندگی و لذت بردن ...

تو منی یا من توام😊کاش این تفکر تکثیر بشه ،تمام تفکرات زنان ما شده شوهر کردن و زایمان ،یعنی اگر به یکی از این دو دست پیدا نکنن انگار یه چیزی کم دارن

راه حل بهتر : کلا بچه نیاریم تا درد تنهایی هم نکشه

😂👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

هرکس بنا به شرایط روحی و روانی و خانوادگی و مالی و جسمی خودش و همسرش تصمیم میگیره و بهتر از هرکس دیگه اس تشخیص میده زندگیش کشش چند تا بچه رو داره؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

گلم لطفا اگر ممکنه اورد ناشتا نده 

والا من بچه هام دوقلو ان زیر هزینه کمرم شکست 

یه آهن صد و پنجاه برا دو هفته 

حداقل ماهی حدود ششصد هفتصد فقط خرج ویتامین و آهن شونه 

پوشک پدرمو درآورد دیگه کارتن کارتن باید بخرم 

شیر خشک نیست تو بازار از اول تولذشون از این شهر اونشهر جور میکردم و کلی کرایه بار و اینا اضاف تر میدادم الانم ک با کد ملی میدن بازم کمه سهمیه و هی باید کد ملی بچه های مردمو ک شیر مادر میخورن ببرم 

هر وزیت دکتر ببرم حداقل یه تومن هزینه ویزیت و داروهاشونه 

همین زمستون دو دست لباس زمستونی و دو تا کاپشن و جوراب گرم حدود سه تومن شد ک جنس متوسط برداشتم 

هزینه تغذیه و خوراکشون هم ک نگو برات 

گلم بد نیس بدونی اون قدیما ک هی زرت زرت بچه پرت میکردن بیرون انقدر گرونی نبود 

من حاملگی پر خطر داشتم و تهدید ب سقط بودم حساب کردم پنجاه میلیون دو سال پیش خرج آزمایشات و سونوهام شد 

شما دستت تو خرج نیس الکی برا خوردن فتوا صادر نکن 

اگه داری خرج بده من بچه بیارم 

2810