2777
2789
عنوان

چند فرزندی بده یا خوب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نظرتونو قبول ندارم با احترام 

با این وضعیت کشور از نظر من اشتباهه محضه بیشتر از دوتا اوردن

اقتصاد داغون هوای الوده و نابودی هرروز دریاچه ها و نبود امید به آینده اشتباهه بچه سوم و چهارم اوردن

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

من 2 تا پشت هم دارم کم آوردم بخدا خرجش یه طرف تربیت دادن سخته دخترام پشت سر شوهرم گریه میکنن همین امشب شوهرم با حرفاش دلمو شکست که تو بچه خواستی من خسته شدم کلی چرت و پرت دیگه

همسرم با این حرفا بعد ۷سالگی بچه اولم متقاعدم کرد دومی رو بیارم ،ولی دوقلو شد دومیم و من بسیار اذیت شدم،و خونه نشین،کاش همون رو حرفم میموندم خیلی سخته چندتا بچه

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹

از نظر روانشناسی تک فرزندی برای بچه ضرر داره. یک شرایط خاص و آسیب زا براش ایجاد میکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بستگی داره به خود شخص 

اگر دوتا دختر داریی یا دوتا پسر بچه سوم هم خوبه بیاریی که خواهر یا برادر هم داشته باشن 

اما از نظر من یه دونه بچه کافیه نه بخاطر اسایش خودم در اینده بخاطر اینکه اون بچه خیلی رفاه بیشتریی داره خودم سه تا بچه اییم 

حقوق بابام بین ما تقسیم شده و رفاه کمتریی داریم 

تک بچه بودنی همه هزینه ها بزاری تو هستش و همه چی فراهمه 

......🧸🔮✨️

بچه احتیاج به کلاس زبان داره بچه احتیاج به کلاس ورزشی داره و چه احتیاج به مهد کودک بازی‌های گروهی و اجتماعی داره بچه احتیاج به تغذیه و خوراک و پوشاک خوب داره بچه رفاه و امنیت می‌خواد به نظرت کسی در ما هزینه خوش گذرونی و لوازم آرایشش چند میلیون میشه بعدشم حالا که ناراضیه ازدواج کن اگر ازدواج کردی چندین تا بچه بیار ب زندگی بقیه هم کاری نداشته باش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من ۲۵ سالمه ازدواج کردم ولی هنوز کمبود خواهر برادر رو حس میکنم ازدواج کردم شهر غریب دلم میگیره هیچ ...

عزیزم منم تک فرزندم اما یه دوست صمیمی عالی دارم

مطمئن نیستم اگر خواهری داشتم یک هزارم دوستم برام خوب میبود

اینا همش نسبیه چون نداری فکرت سمت جنبه‌های خوبشه و احتمال خواهر برادر بد رو نمیدی

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

بنظرم باید ببینی میتونی رفاه کاملو براشون فراهم کنی؟سلامت روانی داری؟وگرنه یه بچه هم نباید بیارن واقعا

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
خوب منطورم اینه نطر شما چیه

نظر من اینه اگه والد شدن برای آدم هدف و شیرین باشه و توانایی داشته باشه تا ده تا هم بیاره

ولی آگاهانه بیاره 

نه بدون سنجیدن شرایط 

یکی هم که بچه نداره یا یکی داره خودخواه نیست چون هزینه لوازم مصرفی در برابر تربیت بچه هیچه 

و اگر قراره از کیفیت زندگی بزنیم برای نیازمندی های بچه خب این زندگی امنی نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من خودم چند فرزندی دوسدارم وبنظرم خوبه 

منتها من و شما قرار نیست بگیم ک اره تو خودخواهی ک ی بجه میاری وب خودت میرسی

یه مادرحق داره به خودش برسه .پول ارایشگاه بده . پول لباس بده . و همینطور پدر . من و شما ک قرار نیست نسخه بپیچیم . وقتی ندارن بچه نمیارن کار خوبی ام میکنن تو این مملکت همه چی رو هواست

وقتی مادر شاد باشه فرزندم شاد هستش

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
2810