2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پسرم پنج سالشه یعنی چه توضیح بدا تا راهنماییت کنم

بخدا نمی‌دونم جی کارکنم فقط آه می‌کشه میگم مامان جان آروم نفس بکش میگ نمیتونم وگریش نیافته الان چند روزه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
2805

منظورت از عمیق اینه که تنگی نفس داره؟؟؟ ببینید هوا خیلی آلوده شده‌. یه متخصص ریه ببر موقت بهش اسپری میده دیگه خلاص میشه. دائمی نیست. گناه داره اگه سخت نفس میکشه. اگه اسپری آبی داد واسه وقتیه که تنگی نفس میگیره فقط. اما رنگای دیگه که داد واسه درمانه باید دائم استفاده شه تا تموم شه. خیالتم راحت چیزی نیست. فقط دست دست نکن بچه اذیت میشه

بخدا نمی‌دونم جی کارکنم فقط آه می‌کشه میگم مامان جان آروم نفس بکش میگ نمیتونم وگریش نیافته الان چند ...

تنگی نفس گرفته. حتما اگه الان نمیتونی ببرش اورژانس یا داروخانه. فعلا اسپری آبی سالبوتامول بهش میدن بزنه نفسش آروم شه

منظورت از عمیق اینه که تنگی نفس داره؟؟؟ ببینید هوا خیلی آلوده شده‌. یه متخصص ریه ببر موقت بهش اسپری ...

ببخشید اسم اسپری ها چیه

چرامیتونه ولی بلند مثل آه پشت هم 

شاید بخاطر آلودگی هواس

من قبلا ترسیده بودم و استرس داشتم همش نفس عمیق میکشیدم ولی از ته نمیشد گفتن از اعصابه یکی دوهفته طول کشید خوب بشم

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
تنگی نفس گرفته. حتما اگه الان نمیتونی ببرش اورژانس یا داروخانه. فعلا اسپری آبی سالبوتامول بهش میدن ب ...

ببخشید اگ تنگی نفسش از استرس باشه هم بااین اسپری درمان میشه

وا یعنی چی خب درست توضیح بده 

تا کی مریض نبوده؟ 

تب نداشته؟ 

لوزه نداره؟ 

منظورت از آه چیه؟ 

بازی و بدو بدو میکنه؟ نفس کم نمیاره؟ 

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏
شاید بخاطر آلودگی هواس من قبلا ترسیده بودم و استرس داشتم همش نفس عمیق میکشیدم ولی از ته نمیشد گفتن ...

دارویی مصرف کردید که خوب بشید

2810