2777
2789
شاید بخاطر آلودگی هواس من قبلا ترسیده بودم و استرس داشتم همش نفس عمیق میکشیدم ولی از ته نمیشد گفتن ...

شما خود بخود خوب شدید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارویی مصرف کردید که خوب بشید

2بار اینجوری شدم راستش داروی اعصاب دادن من نخوردم

حتما ببر دکتر علتش مشخص بشه

از این ویروس جدیدا نگرفته بود؟ 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
2805
2بار اینجوری شدم راستش داروی اعصاب دادن من نخوردم حتما ببر دکتر علتش مشخص بشه از این ویروس جدیدا ن ...

دوهفته ای سرماخورده بود بهش کلی دارو وآمپول داد دکتر از بعدش این جور شد

دوهفته ای سرماخورده بود بهش کلی دارو وآمپول داد دکتر از بعدش این جور شد

اها لابد بخاطر همین سرماخوردگیه

ببرید ریشو چک کنن ببینن عفونت نمونده نباشه 

مال من عفونت نبود البته 

معدش مشکلی نداره؟ 

بچه منم اینجور بود 

در روز سکسکه هم داره؟

من بردم دکتر گفت دوعلت داره

یا یه تیکه مثلا یه رفتاریه که بچه ها همش تکرار میکنن

یا از گوارشه و رفلاکسه

که دیدم چیزای ترش زیاد میخورد

مثلا لواشک

یا آبمیوه ترش که ونارو نخورد خوب شد

اها لابد بخاطر همین سرماخوردگیه ببرید ریشو چک کنن ببینن عفونت نمونده نباشه  مال من عفونت نبود ...

چون من اینسری  بخاطر این  ویروسه ورم معده گرفتم نمیدونم بخاطر معده بود یا اعصابم همینطوری هی نفس عمیق میکشیدم چون از ته نمیشد بکشم هی ادامه میدادم

چون من اینسری  بخاطر این  ویروسه ورم معده گرفتم نمیدونم بخاطر معده بود یا اعصابم همینطوری ...

پنج ماه پیشم این طور شد وخوب شد این دفعه بخاطر سرماخورددگیش دوباره این نفس عمیق کشیدنش برگشت متاسفانه 

[QUOTE=320183004]بچه منم اینجور بود  در روز سکسکه هم داره؟ من بردم دکتر گفت دوعلت داره یا یه تیکه مثلا یه رفت ...[/QUOTنه سکسکه نداره خدارو شکر ولی آه می‌کشه بچه شما هم آه میکشید چطوری خوب شد

پنج ماه پیشم این طور شد وخوب شد این دفعه بخاطر سرماخورددگیش دوباره این نفس عمیق کشیدنش برگشت م ...

بنظرم ببر اول یه دکتر داخلی یا گوارش ببینه ورم معده یا مشکل تو معدش نباشه شاید رفلاکس داره

چون این ویروسه به معده آسیب میزنه مال منم اینبار تشدید کرد البته یکی دو هفته ای خوب شد این نفس عمیق کشیدنه 

یا معدشه یا همون استرسو اعصاب