2777
2789
عنوان

به شدت به پسرم وابستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 36 پست
اولیه، منم موقع ختنه اش بدترین روزای زندگیم بود، جدای از بحث دلسوزی که طبیعیه، من خیلی وابستشم میگم ...

اره بابا به‌مرور بهتر میشی سعی کن روزی‌یکی دوساعت تنهاش بذاری حالا یا با باباش یا مادری مادرشوهری‌کسی... 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا برات حفظش کنه منم پسرام ۱۳و۱۰ ساله هستن جایی میرن یکم دیر بیان دلم اشوب میشه مادر بودن خیلی سخته

ولی مادرایی رو میشناسم خیلی بی خیالن 

من خودمم واقعا از اخلاقم اذیت میشم

عزیزم ایشالا تنش سالم 

اینکه دلتنگش میشی دوستش داری طبیعیه چون مادری ولی اینکه به لحظه ولش نمیکنی داری در حقش ظلم می‌کنی 

چرا؟چون‌بچه رو به شدت به خودت وابسته می‌کنی وبعذها این بچه دچار اظطراب جدایی میشه نه می‌تونه مدرسه بره نه می‌تونه تنهایی جایی بمونه  و اعتماد بنفس صفر میشه توانایی  قابلیت های فردیس کم میشه 

اونوقت باید هر روز ببریدش در مدرسه بشینی تا کلاسش تموم بشه اونم مرتب اضطراب داره که نکنه تو ولش کردی رفتی و تنهاست پس دچار اختلال یادگیری میشه ... 

پس از امروز سعی کن  تمرین کنی نیم ساعت نیم ساعت تنها برادرش پیش باباش روزهای بعد زمان رو بیشتر کن حتی برسون به جایی که  یک روز تمام دست کسی باشه و بتونی تحمل کنی 

امیدوارم متوجه شدی چی گفتم

اره بابا به‌مرور بهتر میشی سعی کن روزی‌یکی دوساعت تنهاش بذاری حالا یا با باباش یا مادری مادرشوهری‌کس ...

ای نه،،،، دلم نمیاادددد، مادروشوهرم بغلش میکنه پسرم نگا میکنه من گریه میکنه، دلم کباب میشه برم و تنهاشون بذارم

من مشکلم اینه یک ماه دیگه میخام برم سرکاااار

دروغ میگه قطعا...مگه میشه مادر بچشو نخواد😶🤦🤦🤦🤦

نمی دونم شوخیم قشنگ نی ولی بعضی اینجورین

میشه راهی دارید بگید خوشگلا واسه سیاهی و گودی زیر چشم چی خوبه میدونی بگو❤️⚘️