2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید لطفا

4 بازدید | 4 پست
سلام پسرم نزدیک 3 سالشه جدیدا خیلی ترسو داره میشه امروز رفتیم پشت بوم لباس پهن کنیم گریه میکنه و لباسها رو میکشید که الان لباسها رو باد میبره نمیدونید چی میگم. هرچقدر باهاش حرف میزدم اصلا اثر نداشت سردرد گرفتم چکارش کنم.
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا قبلا رعدو برق میزد زوق داشت الان چراق اتاقش باید شبا روشن باشه رعدو برق بزنه کنارم نباشه کبود میشه از گریه صدای متور بیاد خلاصه همه چی
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اصلا ترسو نبود تا قبل از ماه رمضون که زنبور میاد نیشش بزنه مادر شوهرم شروع میکنه به جیغ زدن دیگه از پشه و زنبور و همه میترسه جالبش اینجاس که ما خودمون اصلا ترس هامونو پیشش نشون نمیدیم من خودم از گربه وحشت دارم ولی با پسرم طبیعی از کنارش رد میشم از صدای گنجشک میترسه اولا تو خیابون میموند نگاهشون میکرد
زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم