2777
2789
خو کسی که پراید مدل پایین  داره نباید بیاد خواستگاری دختری که مثلا آریزو داره😐تازه حالت ماشین ...

تو اریزو داری؟! 😐

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری ب زور😂

باهاش دوست بودم دو سال بعد دیگه حوصله ام سر رفت از دوستی پیام دادم من خواستگار دارم و میخوام برم سر زندگیمم انشالله توام خوشبخت بشی خداحافطی کردم تو پیام سه هفته بعد خودش شد شوهرم 😁

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من از هفده سالگی برام خواستگار میومد بیشترم فامیل بودند بایکیشون عقد کردم ولی بهم خورد بعدش اصلا قصد ازدواج نداشتم چون از همه مردا نفرت داشتم ودیگه بهشون اعتمادی نداشتم ولی خانوادم یه طوری رفتار کردند که به خواستگار بعد عقدم جواب بله بدم یعنی غیر مستقیم مجبورم کردن الانم چند ساله ازدواج کردم دوتا هم بچه دارم  در کل مرد بدی نیست ولی خوب ایده ال من نیست اخلاق تند وعصبی داره وبی پولی هم زیاد کشیدم تو زندگیم حتی دوران مجردیم  تو دعوا هم چند بار  به روش اوردم  من دوست نداشتم ازدواج کنم یعنی اگه به عهده خودم میذاشتن حدااقل دوساله دیگه چون واقعا امادگیش نداشتم دوست داشتم شاغل باشم یا ادامه تحصیل بدم  

جان جدت به منم بگو‌چجوری😂😭

ببین به سختی به معنای کلمه واقعی پاره شدم ببین پاره شدم تا قبول کرد من دختر مغرور دو روز تو پی‌وی این انگل وایسادم تا بهم بگه که آره اوکییم با رل زدنمون یکمی توصیه‌ای بهت بکنم اونم اینه که کافیه جاهایی که بهت لازم داره باشی بفهمی که کجا تو چه شرایطی تو چه موقعیتی پیش بری چه جوری پیش بری یعنی اینکه کجا پیشش باشی کجا پیشش نباشی کجا پیش قدم بشی کجا منتظرش باشی که پیش قدم بشه اگه از الان درست تربیتش کنی عین یه بچه است درست تربیتش کنی فردا پس فردا که شوهرت شد تو رو به خانواده‌اش ترجیح میده

آره.  باورت نمیشه کارت ماشینمو بیارم عکس بدم؟

نه خوشبحالت همسن منی هعییی اسکل تو دگ به شوهرم چه نیاز داری😒

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤
خو کسی که پراید مدل پایین  داره نباید بیاد خواستگاری دختری که مثلا آریزو داره😐تازه حالت ماشین ...

آره عکس بزار تازه بعدشم بازم بهت میگم اینم دلیل نمیشه مگه اینکه ی آقا زاده باشی که خوب طبیعیه 

فداتشم  نه خدایی سنمون بره بالا هیچ خری دور و برمون نباشه😂خیلی بده  اصن باید یه شوهر با ...

وای خدا تاپیکتو خوندم تو چقد ساده ای ولش کن اصلا حرفامو پس میگیرم مراقب خودت باش نزار هیچ کس ازت سواستفاده گنه آدم ها خیلی عوضی شدن 

فداتشم  نه خدایی سنمون بره بالا هیچ خری دور و برمون نباشه😂خیلی بده  اصن باید یه شوهر با ...

ایشالا یه شوهر خوبه خوب گیرت بیاد که از همه مهم تر عشق بینتون زیاد باشه عزیزم🥹❤

وای خدا تاپیکتو خوندم تو چقد ساده ای ولش کن اصلا حرفامو پس میگیرم مراقب خودت باش نزار هیچ کس ازت سوا ...

بابا اون قضیه دوسال پیشه ...که چون شمارمو پخش کرد انداختم تو دادگاه پاسگاه و شکایت کردم 

الان بخدا اونجور نیستم

2810