2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 116428 بازدید | 16933 پست
سلااام...چ‌خوب بامامانت خوش‌گذروندی خواهر...مبارکت باشه محیا،دست همسرت درد نکنهخیلی ‌خوشحال شدم بابت ...

سلام عزیزم ممنونم ازت فدای تو بشم من 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🫂🫂🫂🫂🫂

انشالله انشالله 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

حالشو ببر..‌به به‌چ‌خوب...منم‌امروز رفتم‌لباس خریدم،خیلی دوسشون دارم،فردا یاداوریم‌کن عکسشو بزارم

خرید جدید مبارک 

وای من منتظرم حتما بفرست 😍😍😍😍

آره اولش اینطوری گولش بزن بعدا هرجا خاستی بپوش🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خرید جدید مبارک وای من منتظرم حتما بفرست 😍😍😍😍آره اولش اینطوری گولش بزن بعدا هرجا خاستی بپوش🤣🤣� ...

مرسی گلم، حتما😄

ن‌محیا واقعا باید رو‌قولم‌بمونم،آخه اومدم خونه‌پوشیدم‌خودمم‌ب همین‌نتیجه رسیدم هرجایی‌نمیشه‌پوشیدش، آخه ماکسی کبریتی یه، میترسم‌ گشت ارشاد بگیرتم😆😆😆😆

یه ساعتی‌بگو باهم‌آن‌شیم بزارم ک فاطمه و بچها باشن

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
مرسی گلم، حتما😄ن‌محیا واقعا باید رو‌قولم‌بمونم،آخه اومدم خونه‌پوشیدم‌خودمم‌ب همین‌نتیجه رسیدم هرجای ...

عه پس واجب شد عکس ذو تن رو برامون بزاری 🤣🤣🤣🤣

سلام قشنگا صبح زیباتون بخیر و شادی 

خدایا بابت آرامشم شکرت 😍😍😄😄

دخترا من خیلی وقته هر صبح تو دفترچه ام شکر گزاری مینویسم 

ی دفترچه صورتی دارم 😍😍😍😍

سلام دوستان شبتون بخیر امروز بعد از مدت ها مادرم اومد خونمون خیلی خوش گذشت شامم همینجا موند عصر همسر ...

سلام محیا حونی خدا سایه مامان نازنینت رو بالا سرت نگه داره

به به کادو 😍😍😍😍 مبارکه خوشگلم

انشالله 5 درصد بقیه پول هم زودی جور میشه قشنگم .

محیا جون این یکسال تا یه چشم به هم زدن تموم میشه و میره سمت خاطره ها ... انشالله 

سلام دلبرااا❤️🍓🍓🍓

صبحتون به عشق😘

روزتون پر از خوشی و آرامش🌹🌹

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
دخترا برنامه تون برا شب یلدا چیه چیا میخاید درست کنید مام ایده بگیریم من خودم ی ساتن قرمز خریدم 😍😍 ...

محیا جان پارسال داخل یه تاپیک همچین چیزی دیدم احتمال زیاد منم امسال درست کنم 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
رفقا اینچطوره😁https://uupload.ir/view/payam_maghami_-_shabe_yalda_-_128_-_musicsweb.ir_ulkt.mp3/

چقدرررر قشنگه مرسی💖🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)