2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 117042 بازدید | 17011 پست
به به خوش به حال دخملت 😍😍😍😍چی میشد دختر منم همچین سفارشاتی میداد😕

دوست نداره ینی ؟؟؟

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
عزیز دلم سردرد خیلی بده احتمال قوی بخاطر آلودگی هواستانشالله یه دل سیر بارون بباره و هوا رو تمیز کنه

واقعا احتیاج داریم ب بارون 

نمیشه اصن نفس کشید تهران شدید آلودگی هواس

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا لطفا از امروز توی تاپیکمون گزارش هم بدیمتا از همدیگه ایده و انگیره بگیریم 😍گزارش تا به الان م ...

منم دیشب ک اولین شب چالش بود ب ۵تا اتفاق خوب فکر کردم...

بعد طبق عادتم ۱۰تا شکرگزاری رو گفتم

هرصب ۶ و رب بیدار میشم صبحانه آماده میکنم واسه پسر و شوهرم...

بعدم یه کوکو سیب زمینی‌خوشمزه درست‌کردم واسه دخترم.‌

الانم ناهارمو بار گذاشتم...و یه لیست‌ واسه اشپزخونه نوشتم واسه عصر ،ک بدم شوهرم‌بخره.

سلام محیا جونی خوبی گلم؟؟؟؟بالاخره آزی ما رو از ( آخ تو شب یلدای منی نجات داد 🙆)

😅😅عزیزمممم

سلام دوستان صبح زیباتون بخیر من دیشب ی سردرد بدی گرفتم احتمالا برا آلودگی هواس دیشبم کلا بد خوابم و ...

سلام‌محیا

انشالله بهترباشی گل

منم دیشب ک اولین شب چالش بود ب ۵تا اتفاق خوب فکر کردم...بعد طبق عادتم ۱۰تا شکرگزاری رو گفتمهرصب ۶ و ...

بابا تو چه خفنی دختر🧿🧿🧿

ماشالااا چقدر فعالیت

چشم بد دور دلبر❤️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

سلام دخترااا

روزتون بخیر😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
دارم‌ این‌موقع صبح، کوکو سیب زمینی درست‌میکنم...😒دخترم دیشب سفارش کردن ک مامان،فردا من‌صبحانه کوکو ...

فندقمو قربون🍓🌹

دخترا لطفا از امروز توی تاپیکمون گزارش هم بدیمتا از همدیگه ایده و انگیره بگیریم 😍گزارش تا به الان م ...

دلبریات قشنگه😘❤️