2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 110504 بازدید | 15836 پست
قربونت برم ماهم خوبیم اونا که عالین نمیدونم چرا خونه خودمون اینجوری نیستن جایی میریم کسی باورش نمیشه ...

سیااااسست...

اگه حامد، مث امین‌بود، سریع‌میگفت‌مث‌ آزی با سیاستن😄

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
😂😂😂دیگه باعث شدن من بخورم و بخورم 😄صورتم گرد هست زود تاثیر میزاره

😄عزیزممم

نوش جونت...

خوشگل خانوم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁😁😁😁 چرا این مردا مخالف لاغری زنانن بعد اگه بشیم ۱۰۰ کیلو میگن چاقی 🤣🤣ساحل چند کیلو الان با ...

قدم ۱۶۸ 

قبل بارداری ۶۸کیلو بودم 

الان رو نمی‌دونم بخدا 

بعد چی محیا ران ها و باسنم چاقه راضیم

یهو میای بالا تر میبینی شکمم دارم 🥴

از شکم اصلا راضی نیستم  کاش اصلا شکم نداشتم 

اررررررره واقعا 

چه حرفی زدی باید با طلا نوشت 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
اره این بادوم رو قشنگ‌ درک‌ کردم، با مامانم و نوه هاش😒😄

من اصلا میگم تو بچگی کمبود محبت داشتم 

😅😅

یه دونه دختر داریم تو خانواده پدری 

بابام همش بهش میگه دختر گل 

بعد این دختر گل زنگ میزنه میگه حاجی دور دور 

«بریم دور بزنین بگردیم» 

بابام هم هر کاری داشته باشه میزاره کنار میاد این قزی مارو میبره دور دور 🤣💓

برای ما که اینجوری نبود 

منم یه دونه بودم 💘😂

مادر بزرگهام که مال زمان قدیم بودن و پسر دوست 

من سرم بیکلاه موند این وسط 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
😄عزیزمممنوش جونت...خوشگل خانوم

😁😚😚😚

فدات 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ساحلی اگه خاستی عکس جدید بزاری واسه منو محیا هم‌یکی‌کنار بزار ببینیم😂

چشممممم عشقم 😂بزار برم بگردم دو سه روز پیش همه عکسامو انتقال دادم  به فلش که  حجم گوشیم کم شه جوگیر شده بودم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
غصه میقولی😄آره ساحلی،خدایی زوره لباسایی ک دوسداری رو نتونی بپوشی..

اره واقعا ازگل 😔

رنگینک خوشمزه فاطمه بانو😎🤤

وای چقدر خوردنی و خوشگل 

به به 

بزنم به تخته 🫀🧿🫀🧿🫀🧿🫀

من اصلا میگم تو بچگی کمبود محبت داشتم 😅😅یه دونه دختر داریم تو خانواده پدری بابام همش بهش میگه دختر ...

😄😄😄😄عزیززززم

چشممممم عشقم 😂بزار برم بگردم دو سه روز پیش همه عکسامو انتقال دادم به فلش که حجم گوشیم کم شه جوگیر ...

چشمت بی بلا عشقم

سلام ساحلی خوبی قشنگم 💖💖💖ساحل وقتی باردار میشی و زایمان میکنی شونه ها پهن تر میشه و لگن بزرگ تر د ...

واقعا؟؟؟؟؟ وای اره شونه هم دارم فکر کنم 

یه مانتو پاییزی صورتی دارم 

که حامد عمرا نمیزاره بپوشم اما خودم خیلی دوسش دارم 

واسه اینکه پشیمونم کنه فهمیده 

همیشه میگه 

وای نگاه شونه هاتو چطور نشون میده 

انگار پهلوونی 

نپوشیا 

منم میزارم کنار 

فکر کنم شونه هم دارم 😂

ماشاالله تو خوبی ورزشکارم هستی دیگه عالی تر از قبل 

من چی بگم 

فاطمه من از ورزش خیلی خوشم نمیاد   مگه مجبور باشم بخوام یه بشین پاشو برم 😂یه مدت والیبال میرفتم خیلی خوب بود چون فقط با توپ کار میکردم و جو خوبی داشت 

دیگه دوستم نیومد 

منم کنار گذاشتم 

سلام خانوما از الان هم میشه به جمع پیوست؟

سلامممم عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

ای جانم😁😁😁😁 عباسی آزی پسرمم میگه میزنم زمین خبا میره 🤣🤣🤣 ب جا هوا ممیدونم خوجا میره نمیدونم ک ...

منم رد دادم  براش 😀💓💓

سلامممم عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️

ممنونم عزیزم منم همینطور😍❤️

چشمام داره میبینه ولی قلبم باور نمیکنه🙂💔                        سلام این کاربری قبلا دست **دو نفر** بود اما الان دست صاحب اصلیشه(زهرا)🥰من از 12 اذر 1403 کاربری رو پس گرفتم 🥰 پس از آبان ماه سال 1402 تا آذر 1403 تاپیک ها ارتباطی با من نداره💙

سیااااسست...اگه حامد، مث امین‌بود، سریع‌میگفت‌مث‌ آزی با سیاستن😄

😂😂😂💕😂😂😂💕نه بابا ؟ از امین توقع نداشتم 😂😂😂😂😂سیاست کجاست 

همش نظر خیره 

حامد هم همینه بخدا خیلی از موارد رو گردن من میندازه 

بعد چی این راضی نبود بچه دار شیم الان بیا و ببین 

انگار خودش زاییده و آورده 

انقدری که میاد عرض اندام می‌کنه الان باورم نمیشه 😂

باز تو امین گلی از گل های بهشته 

من مگه بگردم یه خوبی توی حامد پیدا کنم 😂😂😂🤪🤪😂😂🤪🤪🤪🤪