2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 110478 بازدید | 15833 پست
سلام‌عزیزمصبت بخیر...فردا،ک تعطیله...،شاید بخوایم‌بریم‌جایی🙈

راست میگی آزگل بعد از اینکه نوشتم توی ماشین یادم افتاد منتظر این پیام هم از طرفتون بودم 😉

پس نگه داریم واسه هفته بعد گلم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه تاپیک مفیدی ، حتما میام میخونم 😍

چون دنبال چنین چیزی میگشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
عه آزی منم هم وزن توم 😁😁😁😁😁 باور میکنی وقتی خودم رو وزن کردم شوک شدم توی ذهنم نمیگنجید ک انقد و ...

محیا من و دوستم یه مدت خام گیاه خواری کردیم وحشتناک سخته ولی هم حس خوبی داره هم فورا لاغر میکنی . دوستم هنوزم خام گیاه خواره و اندامش مثل مانکن هاست

محیا‌منم‌پسرشعر تاب تاب عباسی رو خیلی بانمک‌میخوند، بخصوص عباسی رو خیلی قشنگ‌تلفظ میکرد،توی همون‌روز ...

چه هوشمندانه واسه پرنده اسم گزاری کردین 👌👌👌👌👌👌😉😉

😂😂😂سلامممممم عزیزم چشم واست میفرستم سارا قبل ازدواج خیلی لاغر و خوب بودم بخدا چند وقت پیش داشتم ب ...

ممنون مهربونم

ساحلی من مطمئنم تو همه جوره تو دل برو و جذابی .

جدا از زیبایی سیرت باطنی آدماست که چهرش رو پر از انرژی میکنه و در این مورد تو واقعا نامبر وان هستی 👌👌👌👌👌👌👌

ای جانم😁😁😁😁 عباسی آزی پسرمم میگه میزنم زمین خبا میره 🤣🤣🤣 ب جا هوا ممیدونم خوجا میره نمیدونم ک ...

واااااای 😍😍😍😍😍😍

من کل کلمات غلط غولتش رو فیلمش رو دارم وقتی نگاه میکنه خودش از خنده غش میکنه