2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 110453 بازدید | 15833 پست
عزیزم،پس چاره ای نداشتی😄

😁😁😁 آره بدون نت واقعا سخته 

صبح ساعت ۶ ی پیام برا شوهرم اومد ی خب عالی بود 😍😍😍😍😍😍 منم مژدگانی ی نت ازش گرفتم 

منتظر دوتا خبر دیگه آک 

شوهرم قول بهم داده دادن هامو درست کنم 

خدا کنه کارام خوب پیش برعه تا عید درست کنم الهی ای رب العالمین 🤣🤣🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😁😁😁 آره بدون نت واقعا سخته صبح ساعت ۶ ی پیام برا شوهرم اومد ی خب عالی بود 😍😍😍😍😍😍 منم مژدگان ...

وااای چ عالی الهی شکر🧿💓

انشالله خبرای دیگه هم‌خوشه عزیزم...

الاهم‌صل علی محمد وال محمد

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
وااای چ عالی الهی شکر🧿💓انشالله خبرای دیگه هم‌خوشه عزیزم...الاهم‌صل علی محمد وال محمد

اللهم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سارا ماشالله چقدر کدبانو‌ و‌با سلیقه اییبا حوصله👌نوش جونت عزیزممن یه مقدار به خشک‌ کردمبه لیموهم‌گر ...

نظر لطفته ریحان جونم😘😘😘

کاش میشد خودم یه باکس برات درست می کردم

اونقدر دوست داشتم همگی باهم توی یه دور همی بودیم و از این دمنوش اینا می خوردیم 😍😍😍😍

بچه ها آخ کی ساعت ۹ میخوابه مرغم با اون مرغی نمیخوابه ک من بخوابم الانم بد خواب شدم انواع اقسام فکر ...

محیا منو اگه بزارن ساعت 8 هم می خوابم به احترام خانواده و با زور چند ساعت تحمل می کنم بعد می خوابم 😉😊 

[QUOTE=362792921]سلام دوستان عزیزم 😍✋ امروز روز خیلی مبارکیه😄 چون دوست گلتون تولدشه 😍 تولدم مبارک🥰💗 ...[/QUO

به به تولدت مبارررررررررررک عزیز دلم 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

امیدوارم به همه آرزوهای قلبیت برسی قشنگم

اخ آخ دقیقا مامانم میگفت محیا شیری ک از پستان مادرم خوردم تا خود آلان تو ذهنم مرور میشع مادرم رو مسخ ...

خدا به مامانت سلامتی بده محیا جونم

راستی محیا منتظر تماس کسی بودی چی شد گلم؟؟ 

ولی من‌هیچوقت‌یادم‌نمیاد زیرساعت۱۰خوابیده باشم...بذ بیشترم‌فک‌کنننننم🤔واااا، بسم اللهچرااین‌موضوع ذ ...

😂😂😂😂😂

ولی یبار بخواب

خواب زیر 10 خیلی خوشمزست 😋😋😊😉

همه بهم میگن آتا،حتی خود بابامجالبیش اینجاست که وقتی منم باهاش کار دارم میگم آتا و بابام میگه جان آت ...

پس منم دیگه میگم آتا 😊😊😊

این کلمه حس خیلی خوبی داره 😍😍😍😍👌