2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 108848 بازدید | 15584 پست
بچه ها شما همه ماشالله هنرمندین منم دوس دارم کیک درست با توستر نمیدونم چرا همش روش میسوزه داخلش خانه ...

من همش تو توستر درست میکنم 

دماش بلید بیاد دستت 

من 160 یا 170 درجه میزارم 

المنت بالا رو اولش روشن نکن 

نصفه های کار روشن کن 

طبقه پایین بزار 

اینار ببین چطور میشه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🌒✨🌒✨🌒✨🌒✨🌒✨🌒

#حساب_کتاب
☀️ روزها، بی بهانه شـروع نمی شوند!

خدا، برایِ هر صبحِ تو، یک بهانه ی جداگانه دارد...
تو بیدار می شوی؛ تا تمرین کنی خطایِ دیروزِ همسرت را ببخشی!
او بیدار می شود؛ 

تا بیاموزد امروز دربرابرِ یک ارباب رجوعِ عصبانی، 

صبــوری کند!
من بیدار می شوم؛

تا به کسی که دیروز مورد حسادتش بودم؛ امروز محبتِ بیشتری هدیه کنم!
و....
این ماجرا هر روز ادامه دارد.

✨ همیـــن الآن با خودت فکر کن؛
بهانه ی خدا، برای بیدار کردنِ امروزت چه بوده است؟

ببیـنم؛ می توانی نقشه های بی صدا و حکیمانه ی خدا را حدس بزنی؟

🌒✨🌒✨🌒✨🌒✨🌒✨🌒

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آتاناز 💖چی شدی تو دختر ان شاء الله زود خوب میشی مراقب باش😚

مرسی قشنگممم

فاطمه وسیله های خونه منو نمیبینن هیچوقت🤣🤣🤣🤭

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
خوب میشی قشنگ من 😍😍😍

با شماها خوبمممم♥️♥️♥️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
قربونت برم عزیزم منم خوبم‌شکر خدامنم همینطور عزیزمپری روز دیدم برگشتیهر کار کردم نتونستم با کاربری ق ...

ممنون عزیز دلم 

خدا میدونه چقدر دلم برات تنگ شده بود

راستی ریحان هنوزم شاغلی ؟؟؟

مرسی سارا جون خونه ام کوچیکه گزاشتم کنار شوفاژ ی پایه چوبیم براش گرفتم خیلی قشنگ شده بود ولی دختر خا ...

انشالله که سرحال می مونه

من خیلی دوست دارم وقتی گرفتم کنار سینک بزارم تا موقع ظرف شستن ازش انرژی بگیرم 😍😍

انشالله که سرحال می مونهمن خیلی دوست دارم وقتی گرفتم کنار سینک بزارم تا موقع ظرف شستن ازش انرژی بگیر ...

سارا من دوس دارم تو بطری های لیموناد بزارم داخل آب 

بزارم بغل سینک 😍😍😍😍

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا خوبین؟ من که امروز واقعا شلوغ بودم همین لحظه وقت کردم گوشی رو دست بگیرمچه خبرا؟؟؟؟؟؟

سلام خسته نباشی 

منم مامانم از شهرستان برگشته بود 

رفتم دیدنش 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ای جانم، وردنه خانوم😉😜😘

هنوز نردبه هست آزگل😉😉

اون سری شیرینی درست می کردیم بازم گفت نردبه گفتم .

ولی تاکید کردم دیگه درستش رو بگو خانوم کوچولو

گفت یه عمر توی دلت خندیدی و حقیقت رو به من نگفتی الان انتظار نداشته باش یه شبه عادتم رو ترک کنم 😡😂😂😂😂😂