2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 108784 بازدید | 15571 پست
دیشب داروخانه وایسادم بس ک‌این‌سرفه ک هرسال این‌فصل میاد سراغم‌دیوونم‌کرده بود بخدا.گفتم ب داروخانه ...

قرص آخری 

یادمه پسرم تو یکسالگی به شدت دونه می‌ریخت به مدت 2 ماه 

خارش شدید داشت 

پوستش شده بود مثل مخمل 

دکتر همین قرص رو بهش داد تا می‌خورد خوب بود 

دیگه کشف کردیم به‌خاطر پتوش هست این دونه ها و حساسیت 😑

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
جدی؟ نمیدونستم‌اینو...اتفاقا یکی آماده کاشت دارم،فقط باید گلدونشو بخرم...مرسی ک‌گفتی‌عشق

فدات 💖

حتی میگفت پتوس بدون ریشه هم میشه بکاری 

فقط همین بر هاشو بکنین 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پاشونو گاز گازی کن 😂😀

لپ

چرا شد پا 🤣🤣🤣

بچه ها شما همه ماشالله هنرمندین 

منم دوس دارم کیک درست 

با توستر نمیدونم چرا همش روش میسوزه داخلش خانه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

سیب و دارچین کیک خوبیه بزارم ی بار ؟؟؟؟

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

قرص آخری یادمه پسرم تو یکسالگی به شدت دونه می‌ریخت به مدت 2 ماه خارش شدید داشت پوستش شده بود مثل مخم ...

عزیزم،خداروشکر ک‌متوجه شدین از چیه...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
بچه ها شما همه ماشالله هنرمندین منم دوس دارم کیک درست با توستر نمیدونم چرا همش روش میسوزه داخلش خانه ...

تاحالا درست‌نکردم محیا

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖