2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105167 بازدید | 14884 پست
ای خواهر دختر و پسر نداره دختر من تا دو سه سال پیش اتاقش بازار شام بود من هر از گاهی مرتب میکردم کوچ ...

ای جونم 💓💓

بی نظمی هم خودش نظمه

😄😄😄

پانته آ دختر ها زود تر عاقل میشن 

این خودش خیلیه 

آروم تر هستن 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
🤣🤣🤣پانته آ منم همینطوریمهمش به شوهرم میگم چی کار کردی که خدا منو بهت داده خدا نعمت برات تموم کرده ...

خوب میکنی خواهر 🤩درستش هم همینه👌😃

دقیقا باید همیشه یادش باشه که چی داره 😄 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جونم 💓💓بی نظمی هم خودش نظمه😄😄😄پانته آ دختر ها زود تر عاقل میشن این خودش خیلیه آروم تر هستن

آره دقیقا همینه 👌 🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
فاطمه جان میتونی ساقه نعنا که از بازار میگیری و بعضی وقتا ریشه دارند و حتی بدون ریشه هم باشه چند بر ...

راستش باغچه های حیات تحت مالکیت آقا است 

و فقط خودش تصمیم میگیره چی بکاره 😶😐

با هزار التماس اجازه دادن امسال من سبزی بکارم 

نعنا چون رونده هست و همه باغچه رو میگیره فکر نکنم بزاره بکارم🙂

از حس خوبش هر چی بگم کمه😍😍😍💓

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ان شا الله خدا بهت یه دختر قشنگ و شیرین زبون بده 🥰💖 منم همیشه نبود یه خواهر رو حس کردم🥺 واقعا خوا ...

ان شاء الله 😍😄

ای جانم 💘

واقعا 

خواهر خوب خیلی خوبه 

خوش بحال هر کسی مارو داره 

خدا خیلی دوستشون داشته واقعا🙂❤️🤝

خوب میکنی خواهر 🤩درستش هم همینه👌😃دقیقا باید همیشه یادش باشه که چی داره 😄

آره 

آدمی احتیاج به یاد آوری داره 🤷‍♀️

سلاممممممم مهربونم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️

ممنونم عزیزدلم میخام بدونم قوانین اینجا چطوریه

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلاممممممممم به همگی خواهرام خوبین ؟؟ شبتون بخیررررر 

محیای خوشگلم خریدات مبارکت باشه عزیزدلم ♥️ انشالله که اون عشق که به فامیل میدی  سمتت چند برابر برگرده مهربونم 

خیلی کار خوبی میکنی عزیزم بنظر منم روانشناس خیلی کمک می‌کنه گاهی وقتا ما قادر به بیان همه چیز به نزدیک ترین های زندگیمون نیستیم یا دوسنداریم مرور بشه و دامن زده بشه 

بنظرم با راهکار های یه روانشناس خوب  خیلی حالت بهتر میشه 

فقط چرا همسرت ندونه ؟ کاش بدونه که بعدها حرفی پیش نیاد حتی نیاز بود با همسرت هم مشاوره شو 

بخاطر فسقلی شیرینت همه اینا بهترین راهه تا اینکه تنهایی مسیر رو بری 

امیدوارم به زودی خبرای خوبی بهمون بدی عزیزم تو خیلی قوی اینو جدی میگم 🫶🏼💘 خداروشکر بابت حضور همسر و پسرت و خانواده ت عزیزم آرامش داشتن نعمت خیلی بزرگیه انشالله همه خوبی ها سمتت بیان عزیزم 

... فاطمه مهربونم ممنونم عزیزدلم بابت انرژیت و انرژی که میدی 

عزیزدلمی 

خداروشکررررر پس خودمو آماده میکنم 😃😂😃

یادم باشه منم از شما چقدر قوی هستین استفاده کنم 😂😂😂

فاطمه نه قطره و کمکی میخورن 

ولی تغذیه اصل کاری و همیشگی شون شیر خودمه اونا رو در صورت سیر نشدن میدم 😂😂 ساعتی 

بارونم مبارک سبزیجاتت باشه عزیزم انشالله که پر خیر و برکت باشن 

.. پانته آ جونم شما یه مامان نمونه ای من همیشه از صحبت هات حس خوب میگیرم عزیزم انشالله که حالت بهتر شده باشه 

خیلی مراقب خودت باش 

... 

راجب پریودی و حستون به شوهراتون گفتین من برعکسم 😂😂😂سی روز ماه رو فقط ۷ روز پریودی با حامد مشکلی ندارم که اونم بخاطر مسائل بهداشتی دور از همیم 

وگرنه بقیه روزای ماه رو فقط توی سرو کله هم می‌زنیم 

محیا نمی‌دونم چرا دیر پریود شدم ماما بهم نوید ۶ ماه رو داد امیدوارم به زودی بشم 

.. 

امروز من خواهرای شوهرمو دیدم حسابی نشست سران داشتیم واسه غیبت کبری 

بیرون نرفتیم اما حسابی خوش گذشت جاتون خالی 

فردا برمیگردم خونه 

الان عکس لوازم آرایشی که اون روز استفاده کردم رو میزارم 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

اولیه ضد آفتاب که تجربه اولمه و عالیه منتها به شرطی که قبلش آبرسان استفاده نکنم وگرنه ترکیباتش شبیه گچ میشه بعدش مجاز به استفاده از هر نوع کرمی هستین 

البته شاید واسه من اینجوری باشه 😅چون ذهنیت بعدی راجبش ندارم 

.. 

دومی هم خط چشم اکلیلی نقره ای که اون روز نداشتم فقط چون داخل عکس هست گفتم راجبش بگم عالیه خیلی آرایش  ملیح رو چشم نواز می‌کنه 

.. سومی هم همون رژ لب فسقل پسنده که اون روز بلا خانوم پسندید 😂💕🫶🏼 شمارشو برم خونه نگاه میکنم اما تیره ترین رنگش .. روی لب محشر میشینه و به چشم میاد رنگش عوض نمیشه به مرور و ثابت میمونه 

.. 

سومی هم ریمل که باز عالیه راضیم ازش به تناسب قیمتش 

اینا همه تجربه اول استفاده ازشون رو دارم راضیم 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

سلام ...

یادمه اولین‌بار ک‌با تاپیک‌سارا آشنا شدم، گفتم‌ک منم میتونم باهاتون باشم؟..از اونروز تا الان‌من‌بهترین‌خواهرای دنیا رو داشتم...🥺

خداروشکر میکنم‌بابت این‌اتفاق قشنگ...توی ناراحتی و خوشی ها، کنارم بودین...وقتی‌ ب یه مشکل برمیخوردم‌ میدونستم دعاهای شما رد خور نداره...و از ته دل واسم دعا‌میکنین...

میدونستم‌ک‌با ب اشتراک‌گذاشتن‌شادیام، شاد‌میشدین...

شماها نعمتهای بزرگی‌بودین ک‌ خدا بمن‌داده بود...

شاید نتونم‌دیگه یه مدت بیام پیشتون، میدونم دلتنگتون‌میشم...میدونم براتون بغض میکنم🥺

الانم دارم‌بابغض‌مینویسم، اما حال دلم بده...

نمیدونم یهو چی شد، ک زندگیشون از این رو ب اون رو شد💔نمیدونم اون‌همه عشق و علاقه کجا رفت! 

هر چی بود دیگه‌تموم شد❤️‍🩹دختر خالمو‌میگم....

اونی ک‌‌گفتم داره جدا میشه، دخترخالمه😭 همونی ک‌همیشه میومدم ازش براتون‌میگفتم...بچها من خییییلی حالم بده😭💔❤️‍🩹

داره جدا میشه و برای همیشه میره پیش خانواده پدریش...

شاید دیگه‌نتونم ببینمش...و من از این بابت حالم بده😭😭😭

برای آرامش‌دلم‌دعا‌کنین...

خیلی دوستون دارم...

اگه جایی،‌حرفی زدم ،یا دلتون رو‌شکستم،حلالم‌کنین...

شما بهترین‌های منین،و برای همیشه سنجاق شدین‌یه‌گوشه از قلبم🫀🧷...

حالم‌بهتره شه بر میگردم‌پیشتون...

ساحل عزیزم، دلسوزترین‌ دختر دنیا

محیای نازنینم، بی ریاترین‌ رفیقم

فاطمه ی شیرین زبون

،پانته آ ،خوش قلب

و آتاناز دوست‌داشتنی

امیدوارم‌خدا بهترین هارو سر راهتون‌قرار بده...

راستی اگه‌سارا جون‌هم‌اومد، بهش‌بگین‌ چقد دلتنگش بودم...

❤️🌷

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ای جااانم خدا حفظش کنه دیگه رابطش با پسرت عالی میشه با هم بزرگ میشن 🥰

مرسی فدات 

آره رابطه فوقالعاده ای باهم دارن 

ولی بر عکس با برادر زاده ام ک سه ساله اس خیلی خیلی باهم دعوا میکنه با خواهرم

و پسرم رو بیشتر از بچه داداشم دوس داره 

زن داداشمم مدام گله میگنه ک چرا فرق میزاره 😁😁😁😁

بعد میگه اخهه این خواهرزادمه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خیلی ها اینطورن برای همین هستش که تو این دوران خانمها سر رفتار همسرشون خیلی حساس میشن و اختلاف نظر و ...

همسرم چون خودش کادر درمان 

و در مورد این مسائل زیاد شنیده سعی میکنه هوام رو داشته باشه 

ولی من تایم پریودی ب یاد تمام کارهای گذشته اش میوفتم 

دوس دارم دونه دونه موهاش رو در بیارم😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

2810