2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105247 بازدید | 14906 پست
خانوما یه دوتا موضوع رو بگم من الان بابت همین آنلاین شدم مادر شوهرم متاسفانه تقریبا یک ماهی میشه که ...

ساحل همه ی ادما میتونن اشتباه کنن،نه فقط تو همه ما ها با دیدن این چیزا میلرزیم و فکر میکنیم طرف خیلی دانا هست

خودت رو سرزنش نکن،به دلتم بد راه نده....خدا خیلی بخشنده تر از اونیه که ماها میدونیم

الهی که مادرمهربانمون هم حالش خوب میشه و چیزی نیست

حتما انقدر جواب آزمایشش خوب هست که دوباره به داد تو برسه با فسقلیای قشنگت❤️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
😂😂😂😂نههههههه دهات نگرفت خواهر دیشب انقد رفتم رو مغزش صبح بیدار شد بره می‌گفت نمیرم سرم درد می‌کن ...

😂😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اون لحظه که روی صورتت که هیچی اما بعدش که میشوری قرمزه ؟ اگه آره حساسیت داری به ترکیباتش اگه ن ...

ساحل ماسک خاک رس آبی عالی بعدش پوستم چند درجه ای روشن میشه 

ولی بنفش رنگه روشن نمیکنه ژلی ماننده برا چروک پیشونی خریدم 

قرمزی نداره خداروشکر

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

فقط واسه پرخوری بیدار میشن محیا اصلا نه واسه گوش نه وقتی بند ناف داشتن واسه ناف واسه هیچی نق نمیزنن ...

ای جانم عزیزم دورشون بگردم من آخه 

همونه با صدای هم بلند میشن 😄😄😄😄

ازگل مهربونم خیلی خوشحالم که هم نظری ♥️✨خدابهت برکت بده 🧿🫀من واسه ساختمونه دیگه پس انداز کردن واسم ...

خوب کاری میکنی ساحل 😍😍😍

مهم حال دلته ❤️

بنظرم سخت نگیر زیاد خداروشکر ب ی ثبات مالی رسیدی 

هممون خونه و ماشین منظورمه 

بقیه اش درست میشه

خانوما یه دوتا موضوع رو بگم من الان بابت همین آنلاین شدم مادر شوهرم متاسفانه تقریبا یک ماهی میشه که ...

انشالله ک چیزی نیست عزیزم 

خدا بهش سلامتی بده 

برا مورد دوم اصن بهش فکر نکن و دیگه سراغش نرو

3تا حمد میخونم هدیه میکنم به صاحب الزمان عج 

ان شاء الله مشکلی نیست 

و زود سر درد هاش خوب میشه گلم 

نگران نباش ❤️🤗

میتونی برا‌ش تاپیک بزنی 

دعای نی نی سایتی ها خیلی گیراست 

به قضیه دوم به این دید نگاه کن 

که هر اتفاقی که می افته برای رشد آدمیه 

هیچ قدرتی برتر از خدا نيست 

الله اکبر 

خدا از هر چیزی که تو ذهنمونه بزرگتره 

خدا ارحم الراحمین هم هست 

و آغوشش همیشه بازه برای بنده هاش 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

ساحلی 

من دبیرستانی که بودم اردو ما رو بردن شیراز 

از حافظیه یه دستبند خریدم 

میگفت برای ماه تولدمه  «آذر» 

حالا دیگه راستشو نمیدونم

هنوز دارمش 

یادگاری دوران دبیرستان 

فکر کنم سوم یا اول  دبیرستان بودم 😃

نمیدونم چه حکمتیه فقط شب یلدا 

میاد جلو چشمام دست میکنم

فقط واسه پرخوری بیدار میشن محیا اصلا نه واسه گوش نه وقتی بند ناف داشتن واسه ناف واسه هیچی نق نمیزنن ...

ای جانم ❤️🤗

ماشاالله ❤️

ی لباس دیگه پسندم شد اونو دیگه پول نداشتم حقوق بگیریم میرم میخرم 

ی دورس سفید با شلوار مشکی نام استایل 

البته بین رنگ شلوار کرم و آبی آسمونی ام مشکی مونده ام 

اونو ۱۵۰۰ میگف 

باشه خواهر، پس‌نمیارمپس شد، قلم رو با پیاز بپزم‌بعد، مغز داخلشو با آب قلم‌ترکیب کنم‌بزارم‌یخچال درست ...

اره عزیزم بدون ادویه بپزی مدت بیشتری میتونی نگه داری  قلمه رو با پیاز و آب حدوداپنج شش ساعت بزار روی شعله به حدی که ببینی که کامل قلم پخته و لعاب پس داده بعد پیاز رو خارج کن و تموم اون چربی هارو مخلوط کن و داخل ظرف بریز فقط بزار به دمای محیط برسه بعد داخل ظرف درب‌دار بزار یخچال خودشو گرفت خارج کن برش حبه قندی بزن و هرروز یه مقدار استفاده کن 

اما گاهی میبینی که بو و مزه ش واست آزار دهندست اون موقعه چوب دارچین زنجبیل هویج و پیاز رو بهش اضافه کن وقتی که پخت مواد سبزیجات و ادویه ای درسته  رو خارج کن و بقیه موارد رو مثل بالا انجام بده 

میتونی اگه چربی بالای مواد هم اگه اذیتت می‌کنه از صافی رد کنی همون آب و غضروف های پخته پر خاصیت 

هرروز که خوردی با میوه های ترش مثل لیمو پرتغال نارنگی انار یا قرص های ویتامین سی بخور 

بعد اینکه با پای مرغ هم میشه این روند رو رفت منتها چون مرغ های الان اکثرا هورمونی شدن زیاد اثر خوبی رو نداره

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
واینکه باید بزارم آب قلم‌قشنگ لعاب بیاره ک شکل بگیره دیگه اره؟؟؟

اره قشنگ شبیه یه سطح ژله ای میشه استخوان ها 

فقط اگه دیدی تایمت کم بود و قلمه ها پیر بودن یا بزرگ بودن اون حد پختن زیاد مناسب نبود آب رو جدا کن و نگه دار و قلمه ها رو روزهای بعد مجددا بپز 

من خودم گاهی میبینم بزرگه  واسه اینکه مطمئن شم دیگه هیچی نمونده روی استخوان ها دو بار میپزم بعد دور میریزم 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
2810