2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105208 بازدید | 14893 پست
چقدر من به این پیام نیاز دارم 🌹 الان دخترم پشت کنکوری هستش و شرایط کنکور هم که خیلی تغییر کرده و کل ...

انشالله ک موفق میشه فقط تمام تلاشش رو بکنه 

امثال دوتا از بچه های خاله ام پزشکی قبول شدن 

خواهر و برادرن هردوتا دانشجوی دبیری بودن 

ب کسی هم نگفتن ب قولی چراغ خاموش حرکت کردن 

خواهر پزشکی عمومی برادرش دندون پزشکی 

دو میلیارد ب آموزش پرورش دادن تا  انصراف بدن از دبیری و بتونن پزشکی برن 

پسر دوست بابام ک رفت آمد خانوادگی داریم اونم پزشک عمومی قبول 

یکی دیگه از پسر خاله هام دبیری قبول شد 

امثال همه فامیلامون کولاک کردن 😄😄😄

مطمعا باش اگه تلاش بکنه نادیده گرفته نمیشه 

پارسال یکی دیگه از دختر خاله ام دندون تهران قبول شد 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نقاشی خدا 🙂❤️اين عکس رو دیروز گذاشتم رو صفحه گوشیم رنگاش پر از حس خوب و سرزندگی هست

به به

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام عزیزای دل

روزتون بخیر

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام دلبر صبحت بخیر 😄😄😄😄 بر خرمگس محله لعنت وای منم موقعه ای ک میرم شهرستان اینطوری میشه از صدای ...

سلام‌محیا‌خوبی؟؟؟

بخدا رو اعصابم‌بود، ولی خب،تو‌میگی‌ توشهرستان و تو باغ ها، صدا سگ‌میشنیدی ،ولی من تو شهرم و بی سابقه از این‌موردا، 

همسایمون‌میگف یه سگ فرار کرده بوده از صاحبش، داشته صدا‌میداده، 😬

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
خدایا آقا حامد رو از دست ساحلمون🔪 🤸‍♀️💪حفظ کن 🤣🤲جونم به دختر کرمانشاهی😎✌️💥

😂😂😂😂نههههههه دهات نگرفت خواهر دیشب انقد رفتم رو مغزش صبح بیدار شد بره می‌گفت نمیرم سرم درد می‌کنه😂😂😂یه ساعت موند بعد رفت قبل رفتن هم می‌گفت ناهار واسم خوراک درست کن شاید بخشیدمت😵‍💫

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام عزیزم ❣️🤗خداروشکر بهت خوش گذشته چی بهتر از دوست های خوب 😍ساحلی یه دونه ای تو خواهر🤗❣️از دست ...

ده تا نگاه انداختم عمدا نمی‌گرفت میخواست حرصم بده بعضی وقتا عمدا اذیتم می‌کنه میگه می‌خوام آب بندی شی حساسیت رو بزاری کنار 🤐

سلام عزیزم ❣️🤗خداروشکر بهت خوش گذشته چی بهتر از دوست های خوب 😍ساحلی یه دونه ای تو خواهر🤗❣️از دست ...

ده تا نگاه انداختم عمدا نمی‌گرفت میخواست حرصم بده بعضی وقتا عمدا اذیتم می‌کنه میگه می‌خوام آب بندی شی حساسیت رو بزاری کنار 🤐

سلااام خوشگلاااا صبحتون بخیر....دیشب یه سگ اومده تو محلمون تا صبببب فقط صدا میداد، وااای نگم براتونن ...

ازگل جون قرص های کلاژن که حاوی ویتامین سی هستن مناسب ترن 

و اینکه چرا با جوشوندن قلمه خودت درست نمیکنی 

چون من تازگیا یه پیج رو دیدم که خانوم دکتره می‌گفت کلاژن از طریق قرص و پودر جذب نمیشه فقط از راه تغذیه 

قلمه رو با پیاز میجوشونه و از صافی رد می‌کنه بعد آبش رو با مغز استخوان داخل مخلوط کن مخلوط کرد گذاشت به دمای محیط که رسید داخل ظرف ریخت و گذاشت یخچال یه کم که خودشو گرفت با چاقو برش زد هرروز یکی از اون مکعب هارو استفاده میکرد با قرص ویتامین سی 

با این حال اگه خواستی بخری از داروخونه قرص و پودر کلاژینو خوبه  و پودر کلاژن گُلد 

چقدر من به این پیام نیاز دارم 🌹 الان دخترم پشت کنکوری هستش و شرایط کنکور هم که خیلی تغییر کرده و کل ...

عزیزم انشالله که بهترین نتیجه رو میگیره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 🧿 🫀 

2810