2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105270 بازدید | 14911 پست

خانوما راستی این فصل خیلی پوست دست و صورت دچار حساسیت و اگزما و.. میشه بهترین هم واسه این فصل استفاده از کرم های اوره اوسرین 

مارک novacare نواکر 

یا مارک mnd اِم اِن دی ❤️

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
خیلی از دوستامون خیلی وقته نیستن سامیه شیوا پانته آ زهرا و آیسان ، مهدیس ، و سارا و رها 🥴بهمون سر ب ...

اره نیستن🥲کاش میومدن

بخصوص سارا💔

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ❤️❤️❤️گرمی چیزی نخوردی؟ اگر خوردی شربت آبلیمو درست کن توش خاکشیر بریز اگر همینجوری اینطور ...

سلام گلم

چشم خواهر همینکارو میکنم

فداتشم...

سلام عزیزم ❤️❤️❤️گرمی چیزی نخوردی؟ اگر خوردی شربت آبلیمو درست کن توش خاکشیر بریز اگر همینجوری اینطور ...

خرما خوردم .ینی‌واسه همونه؟؟؟

ای خدا 🥺 خدا بد نده بلا به دور باشه عزیزدلم انشالله که زود زود خوب شی آزگل جون نشاسته یه قاشق چایخو ...

مرسی خواهری

چشم‌همینکارارو ک خودتو فاطمه گفتین انجام‌میدم

فدات شم

سلام آتا جون چرا آخه این رمان رو خوندی 😄منم حال روحیم داغان بعد میریم فیلم غمگینم میبینم نمیدونم چگ ...

بیمارم محیاااا

به شدت سادیسم دارم خودمو آزار بدم😆😆😆

تازه با پرررووویی یکی دیگه شروع کردم

یکی نیست بگه تو که خوشت نمیاد چرا رمان میخونی روانی😁😁

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
خدانکنه عزیززززم...دقیقا😄🦜اره عشقم، یه‌پسرم دارم ...عشقی آتاجون🫀

❤️‍🔥❤️‍🔥

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام عزیزم 😃ان شاء الله 🤲من نصف زندگی ام به رمان خوندن گذشته 🙃بعضی رمان ها واقعا حرص در آرنو آدم ...

من از زمان فراریم ولی کتاب خوندن دوست دارم

بهم بگووو ممنونم فاطمه جون

باورت نمیشه انقدر رمان بد بود و من بیمار وادار به ادامه کرد که با امیرعلی قهرم🤣🤣🤣۴ساعته باهاش نه حرف میزنم نه چشم تو چشم میشم😁😁

حرصمو سر این بیچاره خاای کردم

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیرررررر خدا نکنه ازگل مهربونم انشالله که خدا فسق ...

😄😄😄😄😄 ساحل باز دیشب پسرم تو خوابه نمیدونم چرا محکم پاهاش رد میزد زمین بعد شوهرم میگه روزا دعواش نکن برا همین اینطوری میگنه 😐 

منکه دیگه چیزی نمیگم 😄 بزار هرچی میکنن بگن 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بیمارم محیاااابه شدت سادیسم دارم خودمو آزار بدم😆😆😆تازه با پرررووویی یکی دیگه شروع کردمیکی نیست بگ ...

وای آتا منم همینم چمونه واقعا مریضیم 🤣🤣🤣🤣

دخترا، از عصر، یهو‌گلوم‌ یحالی شده، همش درد میکنه، هم یحال بدیه...خدا نکنه‌ک‌بخوام بد مریض شم، چون د ...

خدا بد نده آزگل جونم شربت آب لیمو عسل بخور خوب میشی 

منم چند وقت پیش ک مریض شدم 

شیر داغ و دارچین خوردم فوری گلوم خوب شد 

اینو خودت بهم گفت😜

راستی دخترا 

من زیر چونه ام شدید جوش زده و مو در آورده 

میگن برا تغییر هورمون 

چیکار کنم بنظرتون 

با اینکه پر خوریم نمیکنم با  سن و رون و شکمم شدید چاق شده

راستی بچه ها روتین پوستی هام رو سفارش دادم 

امروز بالاخره میاد

اگه اومدن عکسش رو براتون میزارم 😍😍😍😍

ولی من دوتا کرم ضد آفتاب سفارش دادم شوهرم گفت گفتم اینو اشتباه زدی یدونه رو کنسل کرده 

😑😑😑😑🤥🤥

2810