سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیرررررر
خدا نکنه ازگل مهربونم انشالله که خدا فسقلیات رو واست حفظ کنه عزیزم ❤️💖🫶🏼🧿🍯 بلهههههه فقط از دست حامد شاکیم یه جوری سیس میگیره انگار که اینا جز سرجهازی منن 😂ولی امان از لحظه ای که ببینه گریه میکنن اول نفر اونجاست بال بال میزنه ببینه چشونه
😐😤 ازگل دعا میکنم بعدها اخلاق هاشون که مشخص میشه 999999999درصد شبیه حامد باشن من بتونم بکوبم تو سرش ☹️
.. بابت کانال و اون دعا ها هم نه عزیزم اون دعا ها اختیاریه ولی کسی مشکل یا حاجتی داشته باشه میتونه مجموعه دعا های پیشنهادی کانال رو بخونه و انجام بده به عنوان چله و نذر و..
🫀♥️😍🥰😍🥰😍🥰😍آخ اره بخدا دیروز هر لحظه یه تجربه جدید بود من خیلی چیزا واسم تازگی داره بچه ها واقعا معجزه هستن
.
محیای خوشگلم 😂😂😂😂😂خیلی خوشحالم که درکم میکنی و یکی شبیه حامد رو توی خونتون داری میفهمی چی میگم حامد اون موقعه ها میگفتم بچه هزارتا نه و اما و اگر ردیف میکرد همینکه اومدن دنیا فکر میکنه اون زاییده 😤😤😤😤😤 آخه آدم این مدلی نوبره 😂😂😂ولی اگه نباشه من مثل ایناییم که بی دست و پان 🫠🫠🫠🫠
به حدی پیگیره ایراد از من بگیره که میره نت میزنه و کتاب میخونه میاد واسه من تعریف میکنه که اره خوندم بچه ها اینجورین یعنی اینارو میخوان و نکات رو میگه😐😐😐😐😐😐 اون لحظه حاضرم خفه ش کنم از بس که جلو چشمام شبیه یزید بن معاویه ست
..
آتاناز عزیزمممممم انشالله به زودی من از طرف تو خاله شم و شاهد لحظات و احساسات مادرانه ت باشم که اینجا به اشتراک میزاری 💘🫶🏼🧿. انشالله همیشه بخندی ❤️🍯❤️🍯❤️
...
دقیقا من از حرفاتون خیلی انرژی و امید میگیرم دلیلش همون وابستگی به مادره ♥️🥰♥️🥰خیلی خوبه که هستین ♥️🥰♥️🥰