2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105165 بازدید | 14884 پست
خانوما من همینجا تشکر میکنم از فاطمه جون بابت اینکه منو تگ کرد تاپیک نماز 💖💋💖💋💖💋انشالله همراه ...

خداروشکر که حال دلت خوبه قشنگم 🤲🥰

یه چیزی هست بین شما و خدا 

من کاره ای نبودم 

فقط تگتون کردم 

ان شاء الله  همگی ثابت قدم باشیم تو مسیر نور و بندگی خدا ❤️😘🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام دخترا روزتون بخیرحال دلتون چطوره؟؟؟پاییز قشنگ میگذره؟؟فسقلیااا قشنگتون چطورن؟؟ساحل پاییز متفاوت ...

سلام آتا جون...

توخوبی؟؟؟ خداروشکر ک‌بهت خوش گذشته عزیزم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به 😍🙈❤️ دیگه وقتی خواهر شوهرش تایید می‌کنه حتمااا محشره 😂🥴

😂عزیزم، راست‌میگیا

پس خوشبحال زن‌داداشم، ازش تعریف شد،اونم اززبون خواهرشوهر🤪

اره آزگل 🥴من اکثر مواقع پشیمون میشم چرا با خودم میارمش مهمونیای سمت خودمون 😂 از بس که بهش بد نمیگذ ...

😄😄😄

فدای تو آزگلی امسال پیش دبستانی هست مربیشون میگفت خیلی کوچولو هست 🥺ان شاء الله تا سال دیگه که میره ...

ای خودااا،عزیزممم

اره،ولی فاطمه سال دیگه ک‌انشالله بزرگتر میشن، دلتنگ‌همین‌چهره الانش‌میشی

من هروقت پسرمو میبینم‌ک‌ چهرش داره تغییر میکنه حسابی دلم‌واسه سالای پیشش تنگ‌میشه🤭

سلام به روی ماهت عشقم 🫀 بله جات خالی عزیزم حسابی هوای نابیه بعد من یه مسیر رو انتخاب کردم که مسیر م ...

اره😄😄 از خودشون‌نشونه میزارن😂

خانوما من همینجا تشکر میکنم از فاطمه جون بابت اینکه منو تگ کرد تاپیک نماز 💖💋💖💋💖💋انشالله همراه ...

ای جانم، منم‌ب نوبه ی خودم‌از فاطمه‌تشکر میکنم ک‌ساحل رو دعوت‌کرد تو تاپیکای مفید😜😂

دیدین تو تلویزیون مصاحبه ها رو‌ که نشون‌میده، یکی پیدا میشه ک ب نوبه ی خودش تشکر کنه🤣🤣🤣 الان‌من‌همونم

مادر شوهرم دستش درد میکنه بیشتر کارهاشو براش انجام میدیم.😄😄😄خوش بحال اطرافیانت😉شوهر من مثل خودمه ...

شما از بنده گان برگزیده خداوندی 😄

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام عزیزم 🥰خداروشکر تصویر سازی ذهنی‌ش هم برام پر از حس خوب بود 😄❤️

خداروشکر که حس خوب بهت منتقل شد❤️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
ای جانم، منم‌ب نوبه ی خودم‌از فاطمه‌تشکر میکنم ک‌ساحل رو دعوت‌کرد تو تاپیکای مفید😜😂دیدین تو تلویزی ...

🤣🤣

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

سختی های خود را برای دوستانت بگو

- قالَ اَمِيرُالْمُؤْمِنِينَ عَلِىّ‏ عليه السلام:

امام به فرزندشان (امام حسن ‏عليه السلام) فرمودند: اى پسركم، هنگامى كه سختى به تو رو آورد، آن را براى بعضى از دوستانت بازگو كن

زيرا كه تو يكى از چهار خصلت را بدست مى‏آورى:

1- يا به عهده مى‏ گيرند

2- يا كمك مى ‏كنند

3- يا در مشورت راهنمائى مى ‏كنند

4- يا دعائى مى‏ كنند كه مستجاب مى‏ شود.

کتاب احادیث الطلاب ص 375

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
2810