2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105171 بازدید | 14885 پست
سلام بچه ها ریه عموم خون ریزی کرده هوشیاریش ۳این روزا سخت ترین روزای زندگیمون رو میگزرونیم امروز برد ...

سلام‌ عزیزم

انشالله خدا ب دخترش ببخشتش...

اللهم‌صل علی محمد وال محمد

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلامممممم آزگل عزیزم اختیار داری نبینم ناراحت و نگران باشی کاش اون لحظه کنارت بودیم هرچند تو بهترین ...

سلام‌گلم 

مرسی ساحل جون...همینقد ک بفکرمین و دعا میکنین‌ خودش دنیایه...

سعی میکنم قوی باشم خواهر.فداتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم به نیت دوستامون و خودمون و عزیزانمون این دعا رو در طول روز بخونیم انشالله که روز به روز ...

مهربون

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین همتون خوبین؟؟ ازگل محیا فاطمه و آتاناز .. سامیه مهدیس دنیا، پانته آ ،آیسان ،زهرا  .. و بقیه دوستای عزیزم 

امیدوارم کلی خبرهای خوب ازتون بخونم 💕🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 

دوستای گلم این روزا حتما حواستون به خودتون باشه از نظر جسمی و روحی 

هر چالشی از زندگی رو ما پشت سر میزاریم خاصیت زمان همینه که گذراست 

من خونه بابامم هنوز 😃فسقلیا امروز کل وقتمو گرفتن  اما کلی بفکر شما بودم چخبر ؟

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

سلام بچه ها شبتون بخیر 

فعلا حالش همونطوری فعلا ک دکترا هیج امیدی ندادن 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

اصلا حالم خوب نیست از لحاظ روحی نابودم 

انقد گریه کردم زیر چشام گود شده 

بعضی وقتا حسرت پول میخوردم ک ما خونه نداریم 

ما فلان چیزی رو نمیتونیم بخریم 

ولی این روزا میدونم هیچ ثروتی بالاتر از این نیست ک با آرمش کنار عزیزانمون باشیم 

بچه ها نزارید هیچ وقت دل کسی ازتون برنجونه

من با این عموم هیچی ارتباط انچنانی نداشتم ب خاطر دلایلی

انقد عذاب وجدان دارم ک حد نداره 

آرزو میکنم ی بار دیگه عموم بیاد خونه من برم پیشش 

عموم رو خونه خودم دعوت کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام بچه ها شبتون بخیر فعلا حالش همونطوری فعلا ک دکترا هیج امیدی ندادن 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺اصلا حالم خوب ...

سلام عزیزم صبحت بخیر ♥️

حرفات درسته 🥺 درکت میکنم این از قلب مهربونت نشأت میگیره عزیزم انشالله با نگاه خدا برمیگرده کنارتون، امیدت به خدا باشه که ناامیدت نمیکنه 😘

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

سلام دخترا

ظهرتون بخیر

امیدوارم مشکلات همه حل بشه،انشاالله با خبر خوب آزگل و محیا یکم ارامش پیدا میکنم

دلم برای همتون تنگ شده خیلی

کلی مواظب فسقلیاتون باشین😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام بچه ها شبتون بخیر فعلا حالش همونطوری فعلا ک دکترا هیج امیدی ندادن 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺اصلا حالم خوب ...

قربون دلت برم

حالش خوب میشه عزیزدلم

انشاالله برای مهمونی گرفتنت هم فکری میکنم

با تمام وجود براشون دعا میکنم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین همتون خ ...

خوش بگذره که قشنگم

فدای اون فندقا بشم که😍😍😍

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین همتون خ ...

سلام عزیزم، خوبی تو؟

ای‌جووونم فسقلیای خاله🧿🩵🩵

منم‌امروز رفتم‌بیرون‌واسه خوب شدن روحی یم باز یه‌مانتو و شال خریدم...🤭 واسه اون‌موضوع ک‌تا امروز خبری نشده، دعا کنین انشالله خوش خبری باشه واسمون...

ساحلی خونتو ب‌کجاها رسوندی؟

سلام دختراظهرتون بخیرامیدوارم مشکلات همه حل بشه،انشاالله با خبر خوب آزگل و محیا یکم ارامش پیدا میکنم ...

سلام‌ عزیزم.مرسی قشنگم

ما هم‌دلتنگت میشیم

سلام عزیزدلم🥺

محیاجون‌چقد حرفات‌درست بود...

انشالله خدا معجزشو‌ باز نشون‌ بده🤲

مهربونم

سلام.ب‌همگی...

بچها من‌قراره با یه نفر ک‌۶ سال قهر بودم فردا همدیگرو‌ تو یه‌مهمونی ببینم، نمیدونم‌کار درستی میکنم یا نه،واسه آشتی‌کردن!!!

.چون‌ضربه خیلی  بدی بهم‌زده بود، و الانم بخاطر وساطت یه  بزرگ، واسه آشتی‌کردنم ،مجبور شدم‌قبول کنم‌

دعا کنین‌واسم‌ک اشتباه‌نکرده باشم...و یا اینکه راهنماییم کنین ک چجوری رفتار کنم ک زیاد هوا ورش نداره ک‌فک‌کنه خبریه و باز میتونه رفت وآمد کنه باهام، ولی محترمانه🫠

مرسی خوشگلام

2810