2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105307 بازدید | 14912 پست
سلاممممممم خانوما خوبین ؟؟ شبتون بخیرررر ❤️ انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین 😍 من امروز رفتم ...

سلام عشقم...

خریدات مبارکت باشن

آخییییی، اون‌پوله ،با اون‌نوشتش دلمو یجوری کرد🥺

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که خوب باشید من امروز خیلی با یکی از چالش های بزرگ زندگیم دوباره دست و ...

سلام‌پانته آ

امیدوارم‌موفق بشی عزیزم

سلام دخترا

صبتون بعشق...

من اینروزا رو مدار خرید هستم...خداروشکرررر

لباس و وسیله واسه خودم‌خریدم ...

خیلی حالمو خوب کرده این بازارگردی...دیشبم تیر آخر پولامو خلاص کردم‌با دخترخالم...😜

فقط مونده یه‌مانتو پاییزی و کفش بخرم...

دیگه قول میدم‌ پس انداز کنم...

دلم یه سفر کوتاه میخواد، ینی در حد شهرستان های زیارتی  اطراف شهرمون... انشالله اگه شوهرم‌تنبلی نکنه فردا رو‌ راضیش کنم بریم...

ب امیدخدا...

انشالله شما هم روزای خوبی رو سپری کنین‌ خواهرای ناناسم...😘🌹

سلام دختراصبتون بعشق...من اینروزا رو مدار خرید هستم...خداروشکرررر لباس و وسیله واسه خودم‌خریدم ...خی ...

سلام آزی مبارک باشه خریدات 

کار خوبه رو تو کردی 😄😄😄

چیا خریدی بهمون بگو ؟؟؟؟😄😄😄

انشالله جور بشه بری 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام عزیزم شب شما هم بخیر باشه ای جااانم چه نشونه قشنگی از امام حسین گرفتی فداش بشم امام مهربونم ...

سلاممممممم به عشق من ❤️💕💘عزیزدلمی انشالله همیشه یار و یاورت باشه امام حسین 🫀✨

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام آزی مبارک باشه خریدات کار خوبه رو تو کردی 😄😄😄چیا خریدی بهمون بگو ؟؟؟؟😄😄😄انشالله جور بشه ب ...

قربونت خوشگل من...چشم‌ میگم😁

شلوار قد نود 

شلوار بگ

مانتو

شال

لباس تو خونه ای 

لوازم آرایشی .

لباس زیر

دمپایی واسه حموم،آشپزخونه و حیاط

یسری وسیله واسه آشپزخونه

😄اینااان

سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که خوب باشید من امروز خیلی با یکی از چالش های بزرگ زندگیم دوباره دست و ...

عزیزممممممم مطمئنم که خیلی موفق اون چالش رو پشت سر میزاری همه حالت های زندگی گذرا هستن تو تلاشت رو بکن و بدون که خیلی فوری اینم پشت سر میزاری پانته آ مهربونم ♥️ 

واییییییییییییی شیرین عسل داشتین پس 💕💘💕💘ای جان عزیزم انشالله انشالله که صدای بچه ها توی همه خونه زندگیا بپیچه 🫂🧿✨♥️

سلام ساحل خریدات مبارک باشه خواهرم ب دل خوش استفاده بشه 🥰🥰🥰🥰🥰عه چقد خوب ب فا ل نیک بگیر عزیزم ر ...

سلامممممم به محیای خوشگلم مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ ✨و دلت خوش باشه مهربونم 🫂♥️

ساختمون رو آجر و سیمان خریدم مونده یه کم دیوار داخلی رو بالا ببره بعد شروع کنه به سقف واسه سقف تیرچه بلوک میخواد که نخریدم 😂 

سلام عشقم...خریدات مبارکت باشنآخییییی، اون‌پوله ،با اون‌نوشتش دلمو یجوری کرد🥺

سلامممممم به ازگل قشنگم خوبی ؟؟ فسقلیا خوبن ؟ مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی رفیقم 💘 💘 💘 میدونستم حال و هوات با خوندنش عوض میشه 😍خودمم همین بودم 

سلام دختراصبتون بعشق...من اینروزا رو مدار خرید هستم...خداروشکرررر لباس و وسیله واسه خودم‌خریدم ...خی ...

به به چقدر هم عالی ♥️😍💘به دل خوش و تن سالم استفاده کنی عزیزم مبارکت باشن ✨💕🫀😍آخ اره مسافرت فکر خوبیه آخر هفته هم هست عالی تر از عالیه حتماااااا که راضی میشه  خواسته خواهر مون رو دامادمون حتمااااا اجابت می‌کنه 😂🙈💕😍خوش بگذره بهتون عزیزدلمممممم ♥️💘✨💘♥️

آن شا الله که میشه فاطمه جان من کلی سوال در مورد مولانا و طرز تفکرش تو این فایلهای صوتی به جواب رسی ...

ان شاء الله که پیدا میکنم 

😃

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
قربونت خوشگل من...چشم‌ میگم😁 شلوار قد نود شلوار بگ مانتوشاللباس تو خونه ای لوازم آرایشی .لباس زیرد ...

❤️✨❤️✨❤️✨❤️✨به به حتی با خوندنش هم انرژی میگیرم خریدای جدید عالین  بوی نویی استایل های جدید ووو🤩🤩🤩❤️✨❤️✨❤️ خداروشکررررر 

سلاممممممم خانوما خوبین ؟؟ شبتون بخیرررر ❤️ انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین 😍 من امروز رفتم ...

چقدر قشنگ🤩🤩🤩

مبارکت باشه دلبرجان

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️