2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست
آهان گل ختمی واسه پوست هایی که بی دلیل بدون دستکاری التهابی میشن و جوش میزنن هم عالیه

فدامداااا🙏🏻

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین خیلی پ ...

راستی ساحلی مهم‌نیست‌ماست‌ترش یا شیرین‌باشه؟؟؟

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمممممم دقیقا همینطوره مهربونم ❤️💘❤️💘❤️💘چقدر نصیحت های عالی داشتی عزیزم مرسی که تجربه هاتو نوش ...

فدات عزیزم ❤️❤️❤️❤️

در اون مورد ک همسرم اصلا تشکر اینا نداره خداروشکر😁😁😁😁😁 کلا زبان گفتاریش مشکل داره آقامون😁😁😁😁 الان ۸ ساله عادت کردم 

ولی عملیش خوبه خداروشکر 🤣🤣🤣🤣🤣

ولی من در کل گفتم ک زن در هر حالتی باید حال خودش رو خوب کنه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

محیای عزیزمممم مرسییییییییی نازنینم خوبی از خودته انشالله عزیزانت سلامت باشن مهربونم ❤️🧿محیای خوشگل ...

😁😁😁😁😁 چقد خوشم اومد از مادر شوهرت ک میگی همه مارو انگاری دعا کرده 🤣🤣

دقیق ساحل من هرکاری براشون میکنم برای رضای خداس 

فدات بشم خودت ک کوهی از محبت و معرفت ای عزیزم ❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

😂😂😂😂😂عزیزمممممم اولش چقدر خوب تعریف کردی شاد باشی همیشه من موافقم بابا حوصله داری بده قالیشویی ...

سلام به روی ماهت 😁😁😁

همون یکبارم قالی شویی زحمتش رو کشید 😀

وگر نه من نمیتونم بشورم که 

گلیم فرش اشپز خونه سالی یکبار میشورم 

که خودش بیشتر کمک میده 😅

میخواست ببره قالی شویی که من رفتم کربلا 

میگه فعلا خرجای مهمی تری داریم 

فرش هارو بیخیال 🥴😶

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام دخترا صبحتون بخیر

سلام عزیزم 

صبح زیباتون بخیر و شادی باشه ان شاء الله 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

برکت همیشه پول نیست!

آدمای خوبی که تو زندگیمون وجود دارن

هم برکت محسوب میشن!

✍️Chitra

#توییت_گشت

@A_purm

ما فکر میکنیم

فقط واسه «شدن» هاست

که باید خدا رو شکر کنیم،

ولی یه وقتایی

هم واسه «نشدن»ها

خدا رو شکر کن.🍃

━━━✥⃝@ayegerafy📿

[QUOTE=351756055]ای. جاانم تولد گل پسر مون مبارک باشه الهی در پناه خدا و زیر سایه پدر و مادر بهترین ...

سلام عزیزم  صبح شما هم بخیر باشه 🥰

صد در صد آدم خاص اتفاق خاص 😍

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام عزیرم.خسته‌نباشی خواهری...اره خدایی خونه‌حیاط دار نعمتیه واس خودش...انشالله ک‌راضی شن واسه قالی ...

سلام عزیزم ممنون 😘

آزگل جان  من برام فرقی نداره که خودمون بشوریم یا بدیم قالیشویی چون تنها کاری رو که همسرم کمک میکنه و تقریبا  من کاریش،ندارم همین شستن قالی هستش 😎

قبل تو خونه حیاط دار که بودیم من خیسش میکردم تو حیاط دیگه شسته میشد اما الان  داره مقاومت میکنه در مقابلش بسیار سخت هم مقاومت میکنه 🤧

تقریبا یازده سال هستش که تو این خوننون هستیم فقط یه بار  قالی شستیم که اونم مجبور شدیم بخاطراینکه روشون چیز مایع ریخت و کثیف ناجور شدن ،الان این فرش که من اصرار دارم بشوریم لک ندارها چون بچه کوچیک که ندارم که روش غذا بخوره و ریخت و پاش کنه بلکه به شکل یه نواخت رنگش چند درجه چرک شده  ، قالی خیلی سنگین هم هستش دیگه هی میگه کی ببره کی بیاره .... 

ولی دیگه کوتاه نمیام  باید شسته شه 😅

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام عزیزم ❤️💋ممنون کتاب دوست داره ولی بیشتر از یکبار نمیخونه 😊پانته آ جون کانال ایتاش رو بهم بده ...

همین که کتاب دوست داره بسی خشنود باش خواهر 🥰 چون الان اکثریت بچه ها بازی کامپیوتری  و موبایل  رو ترجیح میدن ،البته حتما از همسرتون هم تاثیر گرفته بچه‌ها به رفتار والدین بیشترتوجه دارن تا گفتارشون 🌹

سلام عزیزم ❤️💋ممنون کتاب دوست داره ولی بیشتر از یکبار نمیخونه 😊پانته آ جون کانال ایتاش رو بهم بده ...

فاطمه جان نمیدونم چرا نمیتونم کپی   لینک رو بفرستم  

رو سه نقطه که میزنم کیبورد نیستش که کپی رو بفرستم حالا ببینم میتونم ایراد کارم رو بفهمم 

عزیزم تو ایتا اسم کانالش کتابخانه معنوی  هستش اگه با کانال یاب ایتا بتونی پیداش کنی تا ببینم چرا گوشیم اینجور شده 😬

من 9 ساله عروسی کردیم یکبار بیشتر قالی هارو نشستیم شوهر منم به شستن قالی اعتقادی نداره 🥴🥴🥴واقعا ف ...

انگار دستهای همسرامون تو دست هم هستش که🤝

چقدر مردها شبیه همند تازه من پدر شوهرم هم همینه ،فاطمه جان پدر شوهرم همه کار میکنه از سبزی پاک کردن گرفته تا ....

بعد تازه قیافش یه ابهتی داره که نگو از بیرون هر کی ببینه اصلا  فکر نمیکنه که تو خونه  چه کارها که نمیکنه