محیای عزیزمممم مرسییییییییی نازنینم خوبی از خودته انشالله عزیزانت سلامت باشن مهربونم ❤️🧿
محیای خوشگلم من واقعا بهت حق میدم و خبر دارم که تو خیلی خوش قلبی انشالله خدا هزاران هزار برابر این خیر و خوبی هارو سمت خودتون برگردونه
محیا همیشه مهم نیست ما چقدر از خودگذشتگی و محبت میکنیم چون اگه طرف مقابلمون بخواد ممنون و متشکر باشه ازمون کمترین خوبی مون جلوی چشمش هست میخوام بگم که بستگی به دید و برداشت طرف مقابل داره
که دلیلش واسه اون انتظارش از اینکه همیشه همه جارو واسش تمیز و مرتب کنی چیه .
تو خودت رو عوض نکن هر زمان تونستی از جون بهشون کمک کن و بسپار به خدا
دقیقا مثل کارامون که دلی انجام میدیم و خیرو نتیجه شو از خدا میخوایم من مطمئنم خدا چندین برابرش رو بهتون برمیگردونه.
من مادرشوهرم خیلی منطقیه یعنی اگه بدونه واقعا نمیتونم و از من برنمیاد انتظاری نداره 😂دلیلش هم اینه که از قدیم قدیما پدر مادر شوهرم و بعد ها پدر شوهرم همیشه واسش جا انداختن که اگه غریب نواز باشیم توقع مون رو در حد توان طرف مقابل انتظار داشته باشیم اینجوری آرامش بیشتری داریم .. و اینکه زیاد اهل درگیری سازی نیست مثلا اکثر اوقات با کوچیک ترین حرکت یا کوچیک ترین صحبت و اشاره ش تک به تک بچه هاشو تابع خودش میکنه من و داماد هاشون بماند 😂😂این شاید ویژگی خوب یا بدش باشه که کاملا میتونه مارو مرید خودش کنه واسه همینه میگم دعام کرده 😂😂😂
از طرف دیگه حامد که شوهرمه یه اخلاق خوب داره که اگه من بدترین آدمم باشم همیشه کنار خانواده ش خوبی منو میگه و ویژگی خوب بهم میچسبونه 😂😂😂همین باعث شده مادر شوهر پدر شوهرم فکر میکنن دلیل سربه راه بودن حامد منم ، درصورتی که اینجوری نیست ما بین خودمون توافق داریم که جنگ و دعوا و اختلاف هامون بین خودمون باشه و خودمون حلش کنیم خانواده هامون ندونن 😂😂😂
واسه همین میگم که خداروشکر کن شوهرت توی تیم خودته و از مادر شوهرت هم ناراحت نباش چون توقع اون بستگی به افکار و عقاید خودش داره نه کم و کاستی از تو خدایی نکرده